- 28 Ekim 2024
- 57
- 24
- 24
- Konu Sahibi melisailgin
sürtünmeli ilişkiden 10 gün sonra bhcg baktırdım <0.2 çıktı hamilelik var mıdır? test kesin midir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık sürtüşmüyorum abla testi yaptım kurtuldum diye şükrediyorum darısı regl olmayaBakıyorum da sürtüşme konularını kısaltıp farklı bir boyutla sorar olmuşsun kız Melisa
Ay nicke bakmadıydım hiç bizim melisaymış ya buOrangegreysky seninki gelmiş
Yok negatif
seviyorum bu ablayı napayım tanımam bilmemOrangegreysky seninki gelmiş
Senin bu ablana danışmanlık ücreti vermen lazım ayıp be kızı yedin bitirdin bez parası ver bez parasıseviyorum bu ablayı napayım tanımam bilmem
veririm valla sabırla iyi niyetle hep söyledi bana Allah razı olsun sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallaaaahhhSenin bu ablana danışmanlık ücreti vermen lazım ayıp be kızı yedin bitirdin bez parası ver bez parası
İnşallah aşkitom rahatladın mı biraz hala tedirgin misin?veririm valla sabırla iyi niyetle hep söyledi bana Allah razı olsun sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallaaaahhh
amin amin ağzın bal yesin ama sürtüşmek yok.veririm valla sabırla iyi niyetle hep söyledi bana Allah razı olsun sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallaaaahhh
kan testinden sonra çok rahatladım bunun bi üst seviyeside daha yoktur herhalde hahahaİnşallah aşkitom rahatladın mı biraz hala tedirgin misin?
aman aman evlenene kadar daha yokamin amin ağzın bal yesin ama sürtüşmek yok.
sağolun bizde ekstra kondom vardı zatenHamilelik yokkkk, sürtünerek gebe kalamazsınız. Çok çok düşük bir ihtimal bu, sıvının rahime doğru yolculuk etmesi lazım millet yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için.