Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betahcg degerim 4250 sizce nasıl ilk ölçtürdüğümde 37 ikincisinde 86 bir haftasonra 4250 cıktı doktor 1500 leti bulursa çok iyi demişhi daha fazla çıktı nor mal mi sizce pazartesi kontrolüm var
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okuyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2yıl önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok tesekkur ederim ceylan verdiğiniz için fakat doktorum bir sürü tahlil yaptı hepsi temiz cıktı fakat sadece bu iki degerebakarak hep olumsuz konustuperşembe günü sabahtan gel karar vericem dedinormal canim ben hemsireyim de beta hcg cok hizlica yükselen bisey korkmana gerek yok ☺
Betahcg degerim 4250 sizce nasıl ilk ölçtürdüğümde 37 ikincisinde 86 bir haftasonra 4250 cıktı doktor 1500 leti bulursa çok iyi demişhi daha fazla çıktı nor mal mi sizce pazartesi kontrolüm var
Betahcg degerim 4250 sizce nasıl ilk ölçtürdüğümde 37 ikincisinde 86 bir haftasonra 4250 cıktı doktor 1500 leti bulursa çok iyi demişhi daha fazla çıktı nor mal mi sizce pazartesi kontrolüm var[/QU. Ne kadar güzel.. Değerleriniz artmış buna sevinin başka şeyler düşünmeyin bile bence maşallahhh
Çok tesekkur ederim ceylan verdiğiniz için fakat doktorum bir sürü tahlil yaptı hepsi temiz cıktı fakat sadece bu iki degerebakarak hep olumsuz konustuperşembe günü sabahtan gel karar vericem dedi
Çok tesekkur ederim ilginiz için... İnşallah dediğiniz gibi olur Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahInşallah bi aksilik yoktur ama betahcg değerleri belirleyici bir etken hele ki hamileliğin ilerleyen her haftasinda binlerce değer yukselmesi normalkenbo yüzden öyle konusmustur inşallah bir sorun yoktur sizin icin hayırlısıini diliyorum