- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
2-3 güne kadar görürsün. Ben 2500de gördüm.merhabalar 4 gün önce yani cuma günü kan değerim 1880 çıkmıştı kadın doğum doktoru keseyi göremedi salı günü gel hcg değerin düşük olduğundan görünmüyo dedi bende salı değil perşembeye aldım randavuyu acaba görünürmü arada 6 gün oynuyo diğer randevuyla değer yeterince yükselirmi görebilmemiz için keseyi
Görebilir. Alttan mı baktı karından mı ?Doktor yinede ultrasonla izledi 1880 ken değerim gözükmüyo diger randevuda büyük ihtimal gözükür demişti ama dış gebelik yok dedi hani tüplerde yerleşmiş değil o yönden korma demişti peki bunu ultrasonla görebiliyomu
5000den önce karından görülmesi çok zor. En az 4-5 gün bekle.Ultrasondan baktı canım
Her seferinde tam iki kat artmaz bir sure sonra yavaşlar.Kalp icin de acele etme 8 haftaya kadar yolu var. Daha cok yeni vajinalden kese gorulur ama bence gerek yok.Canım cuma gitmiştimya 1880 di aradan 6 gün geçmiş olucak 15000 olması lazım deger her 2günde 2 kat artış olduğunu hesaplarsak yani görülür mü acaba hatta kalp atışları duyulurmu
Neden vajinal muaynede sorun olabilirmiki ? Bende vajinal ultrason istemiyorum hiçHer seferinde tam iki kat artmaz bir sure sonra yavaşlar.Kalp icin de acele etme 8 haftaya kadar yolu var. Daha cok yeni vajinalden kese gorulur ama bence gerek yok.
İnşallah bakıcaz artık perşembe randevumda5000den önce karından görülmesi çok zor. En az 4-5 gün bekle.
Yo sorun olmaz karindan gormek varken niye vajinal baktircaksin ki .Karindan daha rahatNeden vajinal muaynede sorun olabilirmiki ? Bende vajinal ultrason istemiyorum hiç
Evet bende oyle istiyorum canım inşallah perşembe günü görebiliriz ki görünmesi lazım normaldeYo sorun olmaz karindan gormek varken niye vajinal baktircaksin ki .Karindan daha rahat
Vajinal ultrasona karşı olmamanı tavsiye ederim. Bu yüzden bi çok şeyde geç tanı konuyor. Keyfi olarak baktırmayabilirsin ama doktor derse hayır deme bence. Tabi sen bilirsin.Neden vajinal muaynede sorun olabilirmiki ? Bende vajinal ultrason istemiyorum hiç
Canım tsk ederim buda aklımda bulunsun ben hic istemiyordum ama sanırım doktor bakalım derse hyr demicem bunu okuduktan sonraVajinal ultrasona karşı olmamanı tavsiye ederim. Bu yüzden bi çok şeyde geç tanı konuyor. Keyfi olarak baktırmayabilirsin ama doktor derse hayır deme bence. Tabi sen bilirsin.
Aynen canım. Çünkü hayır dersen bakması gerekse bile bakamaz. İznini almak zorunda.Canım tsk ederim buda aklımda bulunsun ben hic istemiyordum ama sanırım doktor bakalım derse hyr demicem bunu okuduktan sonra
ağrı falan olmuyo değilmi çubuğu sokuncaAynen canım. Çünkü hayır dersen bakması gerekse bile bakamaz. İznini almak zorunda.
Kendini kasmazsan olmazağrı falan olmuyo değilmi çubuğu sokunca
Kadmamaya gayret gösterim bari eğer muayne falan ederseKendini kasmazsan olmaz
Kendini kasarsam olur. Kasmazsan olmaz. Ben ilk seferde biraz sıktım kendimi. Ağrımadı ama zorluyor gibi hissettim. Sıkma tatlım kendini dedi. Baktım çok kolaymış :) bide korkmayalım diye yavaş hareket ediyorlar kendini de sıkarsan girmiyor.ağrı falan olmuyo değilmi çubuğu sokunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?