- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Arkadaşlar 2 hafta önce ilk bhcg değerim 410du. 2 gün ara ile yapılan tahlillerde 422 ve 334 çıkmıştı. Son tahlil böyle çıkınca doktor düşük yapıyosun 1 hafta sonra tahlili tekrarla bhcg'nin 0 olduğunu görmeliyim demişti. Ben de umudu kestim günlük yaşantıma dönmüştüm üzülsem de.
Bugün en son tahlilden bu yana 6 gün geçti,en son geçen pazartesi yapmıştım,bugün yapılan tahlilde 374 olduğunu gördüm. Ben 0'a yakın bir değer bekliyodum çok şaşırdım çünkü sürekli kanamam oldu.
Doktorla görüştüm yarın mutlaka gel bakalım dedi.
Sizce olumsuz bir durum mu vardır kürtaj mı diyecek yoksa bebeğimin tutunmuş olma ihtimali var mı? Hiç böyle düşüp tekrar yükselen birini duydunuz mu hiç umut var mı?
Bugün en son tahlilden bu yana 6 gün geçti,en son geçen pazartesi yapmıştım,bugün yapılan tahlilde 374 olduğunu gördüm. Ben 0'a yakın bir değer bekliyodum çok şaşırdım çünkü sürekli kanamam oldu.
Doktorla görüştüm yarın mutlaka gel bakalım dedi.
Sizce olumsuz bir durum mu vardır kürtaj mı diyecek yoksa bebeğimin tutunmuş olma ihtimali var mı? Hiç böyle düşüp tekrar yükselen birini duydunuz mu hiç umut var mı?