• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg değeri ve hamilelik bulantıları

vermidon

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
283
0
316
46
Ankara
hamile arkadaşlar ve tabiki bulantısı olanlar,bhcg değeriniz kaç olunca yada kaç haftalıkken bulantınız başlamıştı...
benim 3400 çıktıktan bikaçgün sonra iştahsızlık başladı,şimdide arttı,bulantıya dönüştü,hiç kusmadım ama 24 saatde bişey yemedim midem kazınıyo,erken değilmi ya daha bulantılar için...:sm_confused:

Canım ben mikroenjeksiyon tedavisi ile ilk denememle hamile kaldım.Son adet tarihim göre şu an 5 haftalık hamileyim.sat 16 ekim.Dün yani cumartesi günü en son beta hcg değerim 1378 çıktı.Ancak bende herhangi bir mide bulanması ,mide ekşimesi,aşerme gibi durumlar yok.fisfisfis

Zaten aşerme denen durum tamamen psikolojikmiş.Öyle çok iştahlı da değilim..Bekliyorum neler olacağını bende. Genelde 6.7 . haftadan sonra başlar diyorlar ama bazı arkadaşlarda daha erken başlamış..

kızlar değerlerle alakalı bir durumdur muhakkak ama ben bilmiyorum değerim kaçtı bulantılarım başladığında.benimde 7 haftama kadar ne kadar rahat diyordum hiçbir şikayetim yok ne kadar rahatmış hamilelik diye.ama 8 hatama girdim o zaman başladı ve aniden anlayamadım bile.sabahları özellikle çok kötü oluyor insan.inşallah bulantılarınız olmaz kızlar çünkü kötü ve zor bir durum.4,5 aylıktım anca geçmişti.ama şimdi yinede güzeldi diyorum.hamileliğinizin her anının tadını çıkarın çünkü kötü olan kusmalar bile aranıyor kızlar :) allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Canım ben mikroenjeksiyon tedavisi ile ilk denememle hamile kaldım.Son adet tarihim göre şu an 5 haftalık hamileyim.sat 16 ekim.Dün yani cumartesi günü en son beta hcg değerim 1378 çıktı.Ancak bende herhangi bir mide bulanması ,mide ekşimesi,aşerme gibi durumlar yok.fisfisfis

Zaten aşerme denen durum tamamen psikolojikmiş.Öyle çok iştahlı da değilim..Bekliyorum neler olacağını bende. Genelde 6.7 . haftadan sonra başlar diyorlar ama bazı arkadaşlarda daha erken başlamış..

canım ne güzel hayırlı olsun,bhcg 3400 den önce bulantım yoktu benimde, sonra birkaçgün sonra başladı,umarım sende başlamaz,kötü yaa,uyuyamıyorum bile...

kızlar değerlerle alakalı bir durumdur muhakkak ama ben bilmiyorum değerim kaçtı bulantılarım başladığında.benimde 7 haftama kadar ne kadar rahat diyordum hiçbir şikayetim yok ne kadar rahatmış hamilelik diye.ama 8 hatama girdim o zaman başladı ve aniden anlayamadım bile.sabahları özellikle çok kötü oluyor insan.inşallah bulantılarınız olmaz kızlar çünkü kötü ve zor bir durum.4,5 aylıktım anca geçmişti.ama şimdi yinede güzeldi diyorum.hamileliğinizin her anının tadını çıkarın çünkü kötü olan kusmalar bile aranıyor kızlar :) allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah.

doktor bulantın devam ettiği sürece işler yolundadır dedi,gebeliğin devam ettiğinin göstergesiymiş,seninde dediğin gibi belli bi süreden sonra geçiyomuş,bazılarındada hiç olmazmış,ne güzel...:CüvCüv:

valla ben hamile kaldığım andan itibaren midem bulandı 4.5 aya kadar sürdü tuvalette oturacaktım neredeyse çok zordu, sonra azaldı, 6.5 - 7 aylıkken tekrar başladı azar azarda olsa zor ben ikizlere hamileyim belki ondan daha zor geçiyordur ki dr lar da bunu söylüyor şuan 34 haftamdayım yine çoğaldı bulantı ve iştahsızlıklar halsizlik neyse bebişlerim sağlıklıhayırl zamanda doğsunda hepsi geçer bizra daha sabır.
Mide bulantısına tavsiyem azve sık yiyin gerekirse yiyip yiyip çıkarın ama yiyin, sade soda birazda olsa rahatlatıyor, mide bulantı hapı hiç almadım. Allah yardımcımız olsun inş.

canım ne güzel hayırlı olsun,bhcg 3400 den önce bulantım yoktu benimde, sonra birkaçgün sonra başladı,umarım sende başlamaz,kötü yaa,uyuyamıyorum bile...

Benim şu an büyük ihtimal en az 5000 küsurlarda olması lazım beta hcg nin..Ama hala bulantı yok..sadece iştahsızlık var...zorla yiyorum..bebiş için...

kızlar bulantı kişiden kişiye degişiyo benim ilk haftada başlamıstı ama gittikce dahada kötüleşiyo

kesinlikle kişiden kişiye değişiyor
benimde 10.haftadan sonra başlamıştı.16.haftaya kadar devam etmişti..

beta hcg 8444 e çıkmmış ben de hala buantı yok. sat a göre 6+1 hamileym

Btahcg negatif cikti adet geçikmem olmadan baktirdik biz. Ama mide bulantim var sürekli adetime daha iki hafta kadar var. Gebe olmadigimi düşünüyorum ama gebe olsam bile bu kadar erken bulantı başlar mi

Back