• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg değeri 186 çıktı

Songulkpln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
34
7
1
29
Arkadaşlar herkese selamlar. Adetime iki gün kala idrar testi yaptım iki testten de pozitif sonuç çıktı. Hemen hastaneye gidip kan testi verdim bhcg 186 çıktı. Adetime henüz iki gün var. Sizce değerim iyi mi ve bunun kaç günde kaça çıkması lazım?

hayırlı olsun güzel çıkmış sonucunuz. iki günde iki katına çıkması gerekiyor. sanırım en az %60 artış olmalı. yaklaşık değer 5000 olunca karından ultrason ile gözüküyor. vajinal daha erken

hayırlı olsun güzel çıkmış sonucunuz. iki günde iki katına çıkması gerekiyor. sanırım en az %60 artış olmalı. yaklaşık değer 5000 olunca karından ultrason ile gözüküyor. vajinal daha erken
Adet öncesine göre iyi dimi? İlk gebeliğim o yüzden heyecanlıyım

Adet öncesine göre iyi dimi? İlk gebeliğim o yüzden heyecanlıyım
iyi merak etmeyin. benim adetten bir gün önce 56 çıkmıştı birinde de yüzlü değerlerde. gayet normal değeriniz. önemli olan artışının düzgün olması. ben gebeliklerimde 2 kere daha baktırdım baktım artıyor sonra 5 haftalıkken doktora gittim yani gecikmeden 1 hafta sonra falan.

iyi merak etmeyin. benim adetten bir gün önce 56 çıkmıştı birinde de yüzlü değerlerde. gayet normal değeriniz. önemli olan artışının düzgün olması. ben gebeliklerimde 2 kere daha baktırdım baktım artıyor sonra 5 haftalıkken doktora gittim yani gecikmeden 1 hafta sonra falan.
Anladım Cnm teşekkür ederim bilgilerin için ☺️

Back
X