bhcg 8.3.ertesi gün kanama yardımm!!!!!!!!!

ayshely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
19
4
36
Bursa
arkadaşlar beim adetim 30 ila 36 gün arasında değişiyo en son 9 haziranda oldum.12 temmuzda bhcg 8.3 cıktı cok ümitlendim bugün yani 13 temmuzda aşırı kanamam başladı adet gbi yani.ne oldu simdi anlamadım ama gebelik yok heralde değil mi lütfen cevap yazaın(((

bende tam bilmiyorum ama galiba kimyasal gebelik yaşıyorsun canım döllenme var ama tutunamadan düşmüş yalnış olmasın canım ama bu beta hcg sonuca ne dediler

Son düzenleme:
acilde baktırmıştım yüksek ihtimal dedi ama yine de biraz daha bekle demişti doktor ertesi gün kanamam başladı ve cok yoğun adet dönemlerimde olduğu gibi pıhtı seklinde akıyo yani şuan artık gebelik kesin yok demi ilaç da içemiyorum korkumdan((bu kanamayla gebelik zaten biter heralde(

benim aklıma da kimyasal gebelik geldi tatlım büyük ihtimal bebek yok ama sen genede bi bhcg daha yaptır canım bende yaşadım çünkü bi gün 40 çıktı ertesi gün 0

benim aklıma da kimyasal gebelik geldi tatlım büyük ihtimal bebek yok ama sen genede bi bhcg daha yaptır canım bende yaşadım çünkü bi gün 40 çıktı ertesi gün 0

açıkçası bidaha gidip yaptırmak istemiyorum(bukadar kanamya ben zor dayandım bebk falan kalmamıştır sanırım(gerçekten üzücübir durum ama yani ben hamile kalabiliyorum değil mi bu durum bunu gösteriyo.esimin sperminde ya da benim hamile kalmamda bi sıkıntı yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…