- 15 Kasım 2024
- 16
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi bendenizzz34
Aa değer düşük mü dedi bana yüksek gibi geldi daha 4. Gün gecikmenin normal değil mi ya
Hem hangi gün gebelik oldu belli olmuyor ki sonuçta geç de döllenmiş olabilir bence düzenli artış konusu önemli
Yoksa kafanıza takmayın bu değerleri
Değerin düşük olması kese felan görünmez anlamında demiştir evet değer küçük 2500/3000 arasında gidip kese oluşmuş mu diye bakarsınız. Haftasını son regl tarihinizin ilk gününden itibaren hesaplayacaksınızAdet gecikmesinin 4. Günü bhcg 1300 civarı çıktı normal midir ve kaç haftalık olmuş oluyor… doktor değerin düşük olduğunu cuma günü tekrar gitmem gerektiğini söyledi
Gayet iyi. Size böyle bişeyi doktor kese falan gözükmez değer düşük daha yükselsin diye falan mı söyledi acaba. Çünkü öbür türlüsü saçma geldi doktorun direkt bu şekilde can sıkması çok yersiz. Sağlıkla ilerlesin inşallah içiniz rahat olsunAdet gecikmesinin 4. Günü bhcg 1300 civarı çıktı normal midir ve kaç haftalık olmuş oluyor… doktor değerin düşük olduğunu cuma günü tekrar gitmem gerektiğini söyledi
Evet olabilir hatta bu sürekçe önümüzdeki hafta için jinekologi randevunu da alabilirsiniz dediDeğerin düşük olması kese felan görünmez anlamında demiştir evet değer küçük 2500/3000 arasında gidip kese oluşmuş mu diye bakarsınız. Haftasını son regl tarihinizin ilk gününden itibaren hesaplayacaksınız
Teşekkür ederim umarım öyledirGayet iyi. Size böyle bişeyi doktor kese falan gözükmez değer düşük daha yükselsin diye falan mı söyledi acaba. Çünkü öbür türlüsü saçma geldi doktorun direkt bu şekilde can sıkması çok yersiz. Sağlıkla ilerlesin inşallah içiniz rahat olsun
Benim 4 gün gecikmede 1100 geldi ve doktor ikizden şüphelenmişti sizinkinin kafası güzel herhalde :)
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Benim 4 gün gecikmede 1100 geldi ve doktor ikizden şüphelenmişti sizinkinin kafası güzel herhalde :)
Sağolun inşallah herşey yolundadırNe düşüğü çok iyi. ben 215 ile öğrendim. 3 gün sonra keseyi bile görürsün. Doktor çıldırmış bence
bende de 7000 betayla keseyi göremedi doktor kafayı yiyodumSağolun inşallah herşey yolundadır
Benim 4 gün gecikmeyle vajinal ultrasonla kese göründü ve adetime üç gün kala değerim bu şekildeydi. Doktorum bana adet biter bitmez gebelik oluşmuş değerin de durumun da çok iyi demişti ve hiç beta takibi yapmama gerek kalmadı. Doktorun bence keseyi görmek için yeterli değil demek istemiş de olabilir. Bilemedim.Sağolun inşallah herşey yolundadır
Korkmayın bende 1307 ile öğrendim ertesi gün tekrar kan verdim ve 1399 olmuştu bende pazartesi gidicem kese görünene kadar düzenli kan vermeniz için çağırır doktor sizi normal telaşlanmayınAdet gecikmesinin 4. Günü bhcg 1300 civarı çıktı normal midir ve kaç haftalık olmuş oluyor… doktor değerin düşük olduğunu cuma günü tekrar gitmem gerektiğini söyledi