Bhcg 1300 adet gecikmesi 4. Günü

bendenizzz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
16
6
29
Adet gecikmesinin 4. Günü bhcg 1300 civarı çıktı normal midir ve kaç haftalık olmuş oluyor… doktor değerin düşük olduğunu cuma günü tekrar gitmem gerektiğini söyledi

Aa değer düşük mü dedi bana yüksek gibi geldi daha 4. Gün gecikmenin normal değil mi ya
Hem hangi gün gebelik oldu belli olmuyor ki sonuçta geç de döllenmiş olabilir bence düzenli artış konusu önemli
Yoksa kafanıza takmayın bu değerleri

değer takibi yapılmadığından dolayı olumsuz konuşmuştur belki diye düşündüm bilmiyorum kafamı karıştırdı açıkçası cuma günü oğreneceğim

Adet gecikmesinin 4. Günü bhcg 1300 civarı çıktı normal midir ve kaç haftalık olmuş oluyor… doktor değerin düşük olduğunu cuma günü tekrar gitmem gerektiğini söyledi
Değerin düşük olması kese felan görünmez anlamında demiştir evet değer küçük 2500/3000 arasında gidip kese oluşmuş mu diye bakarsınız. Haftasını son regl tarihinizin ilk gününden itibaren hesaplayacaksınız

Gayet iyi. Size böyle bişeyi doktor kese falan gözükmez değer düşük daha yükselsin diye falan mı söyledi acaba. Çünkü öbür türlüsü saçma geldi doktorun direkt bu şekilde can sıkması çok yersiz. Sağlıkla ilerlesin inşallah içiniz rahat olsun

Evet olabilir hatta bu sürekçe önümüzdeki hafta için jinekologi randevunu da alabilirsiniz dedi

Teşekkür ederim umarım öyledir

Ne düşüğü çok iyi. ben 215 ile öğrendim. 3 gün sonra keseyi bile görürsün. Doktor çıldırmış bence

Benim 4 gün gecikmede 1100 geldi ve doktor ikizden şüphelenmişti sizinkinin kafası güzel herhalde :)

Sağolun inşallah herşey yolundadır
Benim 4 gün gecikmeyle vajinal ultrasonla kese göründü ve adetime üç gün kala değerim bu şekildeydi. Doktorum bana adet biter bitmez gebelik oluşmuş değerin de durumun da çok iyi demişti ve hiç beta takibi yapmama gerek kalmadı. Doktorun bence keseyi görmek için yeterli değil demek istemiş de olabilir. Bilemedim.

merhaba sevgılı anneler ve anne adayları cok deneyımsız oldugum ıcın merak ve panik içindeyim. reglim 1 gün geciktijten sonra 2.günün akşamı saat 22:00 de yaptıgım testte betam 72,00 cıktı (özel hastane) bu sabah 11:11 de tekrar verdım 100,88 çıktı (baska bır ozel hastane) doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. sizce bu artıs normal mı cok korkuyorum. herhangı bır kasık agrım ya da kanamam yok, sadece sürekli tuvalete gıtme ıhtıyacım ve gogus agrım var benımkı normal mı sızce

Korkmayın bende 1307 ile öğrendim ertesi gün tekrar kan verdim ve 1399 olmuştu bende pazartesi gidicem kese görünene kadar düzenli kan vermeniz için çağırır doktor sizi normal telaşlanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…