• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bezmialem Kadın Hastalıkları doktoru

Mystic01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
1
0
1
49
Merhaba ,
1-)Bezmialem Kadın Hastalıkları doktoru Ayşe filiz gökmen karasu hakkında yorumlarınız nelerdir?
2-) Tavsiye edeceğiniz kadın hastalıkları doktoru varmı? Tavsiye edebilirmisiniz?

Dr. Ayşe Filiz Gökmen Karasu. Kendisine 2022 yılında gitmiştim. Randevusuna kendi geç geldiği için stajyer doktorlar ne dersem not alıyorlardı. Kendisi de 10 dk sonrasında gelme zahmetinde bulunup daha sonrasında yüzüme dahi bakmadan bana değil stajyerlerine nesi varmış diye sordu. idrar tahlili ver gel dedi direkt. Ona defalarca idrarımdan kan geldiğini inanılmaz ağrılarım olduğunu sürekli tuvalete çıktığımı söylediğim halde tahlil sonucuna göre düzgün taharet alamıyorsunuz sistit olursunuz tabi diye alaycı bi tavırda gönderdi. Dinlemedi beni bile bir ultrason çekse 7 cm tümörüm olduğunu kendisi de görecekti. Tümör hastalarında zaten enfeksiyon olur tek bunu taharete bağlaması ve hastasını dinlememesi, randevu saatinde olmaması randevudan çıkmama 1 dk kala gelmesi ve kontrolde ilgilenmemesi ayrı bir olay zaten. Sayesinde 1.5 ay benzer sıkıntıları çekip sistitim var sandım. Sonrasında acil ameliyata alınmam gerekti. Kendisini tebrik ediyorum. bir daha bezmialem hastanesine adım dahi atmadım bu olaydan sonra daha da Allah düşürmesin.

Son düzenleme:
Back