Bezmialem hastanesi

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
31
Kızlar iyi aksamlar. Ben 27.haftama girdim hamileliğimde. Bezmialem hastanesine gidiyorum. Genelde serdar aydını takip edip ondan randevu alıyordum. Biraz önce bezmialem gebe doktorlarını arastırırken seda ates için 2015 yılında milliyet gazetesinde bir haber denk geldi. Bi hastayı rahim ameliyatı yaparken sol böbreğini iflas ettirmiş. Suan cok kararsız kaldım. Bezmialem hastanesi için. Doğumu orda yapacaktim ama suan cok korkuyorum. Bezmialemde doğum yapan var mı ?

bende şuanda bezmialeme gidiyorum denk geldikçe Seda hanımdan randevu almaya çalışıyorum sizin ordaki doğum şartları hakkında hiç bilgiliniz varmı acaba

Kızlar iyi aksamlar. Ben 27.haftama girdim hamileliğimde. Bezmialem hastanesine gidiyorum. Genelde serdar aydını takip edip ondan randevu alıyordum. Biraz önce bezmialem gebe doktorlarını arastırırken seda ates için 2015 yılında milliyet gazetesinde bir haber denk geldi. Bi hastayı rahim ameliyatı yaparken sol böbreğini iflas ettirmiş. Suan cok kararsız kaldım. Bezmialem hastanesi için. Doğumu orda yapacaktim ama suan cok korkuyorum. Bezmialemde doğum yapan var mı ?
Benim yeğenim Bezmialem de Doğum yaptı. Suni sancı ile normal Doğum başlattılar. Çok memnun kaldı. Doktoru Mustafa bey di:) o zaman Yeni uzmanlığını almıştı. Biz asistanken bile mümkünse kendisi gelsin diye dua ederdik. Şansına onun nöbetine denk geldi. 8 cm açılma ile Pınar hanım (ki kendisi çok çok iyi bir doktordur) sezeryana alalım derken Mustafa bey bu kadar çaba boşa gitmesin her an Doğum gerçekleşebilir demiş 2 saat istemiş. 1,5 saat sonra bebiş kucağımızdaydı çok şükür. Yeğenim de ne kadar memnun kaldığını hala anlatır. Gideceğimiz en kaliteli hastanede bile hatalar olabilir. Bunu normal görmüyorum doktor dediğin dikkatli olmalı. Ama yaşanacaksa yaşanacaktır diye düşünüyorum sadece.

Canm bu hafta cuma günü randevu aldım. Doqum ücreti falan konsmadm bu hafta konusucam. Serdar aydın bana cok ılımlı geldi güven verdi. Daha önce hiç seda atesten almadm randewu görünce merak ettm giden varmı die. Senin ne zaman doğum

Konu çok yarım kalmış doğum yapan var mı özellikle sezeryan doğum yapanlarin yorumlarını bekliyorum. Birde hangi doktoru önerirsiniz?

X