• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez ve sızdırma

Xerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
78
31
38
27
Merhabalar anneler oğlum 1 yaşına yeni girdi sayılır. Özellikle geceleri emmek için uymadığında bezi çiş kaçırmış oluyor son zamanlarda biz bayb turco kullanıyorduk. Kaçırma hep olunca Molfix aldık. 2 gecedir yine kaçırıyor. Beline kadar çiş oluyor. Artık hijyen olayını geçtim. Bu ıslaklık ile ne kadar kalmış oluyor diye düşünüyorum. Hasta olacak diye korkuyorum. Siz ileri dönemlerde hangi bezi kullandiniz ne önerirsiniz.

Ben hee turlu bez denedim prima aldim en son o bile oldugu halde beli ipislak oluyordu, artik uyumadan hemen once degistiriyorum bezini, bezin buyuk cogunlugunu one dogru itiyorum zibinini citcitliyorum. Ama son uc gundur beline bir bez daha baglamaya basladim , enine dogru belini sıkmayacak sekilde arkadan yine cirtlarini yapistiriyorum.. dediginuz gibi sabah bi uyaniyor beli su gibi islak, yatak yorgan yikamaktan biktim, altina da alt degistirme ortusu serdim artik. Beline bezi bagladigimdan beri taşma olmadi yalniz. O bez kupkuru oluyor.

Back