• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez dolap-yatak yorgan

sarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
68
61
3
35
Merhaba arkadaslar. Size birsey danismak istiyorum. Evdeki kullanmadiginiz ve misafirlik olarak duran fazla yatak yorgani nerede muafaza ediyorsunuz.

Bez dolaplar var. Onlar dayanikli midir acaba. Bez dolap alip icine yerlestirsem olur mu.

Kendi evim olmadigi icin kalici bir dolap yaptiramiyorum.

Farkli onerisi olan varsa memnuniyetle degerlendiririm.

Vakumlu burçlara koyup bazanin altına koydum ben

Evimde yer yokken ben de vakumlayip bazanin aktina yerlestiriyordum.
Bir de şık gorunmese de eger bazanin alti doluysa, yatak odasinda dolabın uzerine vakumlayip istifleyebilirsiniz

vakımlanmayan seyleri hurcla gardrop üstüne koydum. bazıları vakumlu bazada.

Baza altina koyarim ben fazla yorgan yastiklari
Bez dolap kendisini bile tasiyamiyor rezalet bisi

Vakumlu burçlara koyup bazanin altına koydum ben

Ben de vakkumlu hurclarla kucultup bazanin altina koyuyorum.

Vakumlu hurçları öneririm. Bence o dolaplar hiç hoş görünmüyor.

Evimde yer yokken ben de vakumlayip bazanin aktina yerlestiriyordum.
Bir de şık gorunmese de eger bazanin alti doluysa, yatak odasinda dolabın uzerine vakumlayip istifleyebilirsiniz

vakımlanmayan seyleri hurcla gardrop üstüne koydum. bazıları vakumlu bazada.

Vakumlu hurc markasi onerecek olan var mi peki. Soyle incecik yapabilecek hava kacirmayacak kaliteli. Nerden almami onerirsiniz.
Gercekten ince yaparsa bazanin altina sigdirabilirim. Ben deneyip basarisiz olmustum bikac sene once o yuzden farkli bi yol arayisina girdim ama en temizi o olacak sanirim.

Vakumlu hurc markasi onerecek olan var mi peki. Soyle incecik yapabilecek hava kacirmayacak kaliteli. Nerden almami onerirsiniz.
Gercekten ince yaparsa bazanin altina sigdirabilirim. Ben deneyip basarisiz olmustum bikac sene once o yuzden farkli bi yol arayisina girdim ama en temizi o olacak sanirim.
Marka bilmiyorum ne satiliyorsa onu aliyorum acikcasi.
Bu biraz sizin de duzgun vakumlamanizla alakali.
Vakumlarken uzerinden bastirin, duzgunce dursun

markasını bilmiyorum farklı zamanlarda marketten, koçtaştan falan denk gelip aldıklarım var hepsi de iş gördü. bikaç kullanım sonra hava kaçırıyorlar zaten ona da razıyım.

Markasına hiç dikkat etmedim migros tan almıştım. Düzgün yerleştirip üzerinde mı talimata uyarsan sorun olmaz sanirim

Yün yorgan için vakumlulari önermiyorum çünkü keceleniyor yazık yunlere ne zahmetli yapılıyor, eski usul saten hurclarla gardrobumun üstüne koydum ben mecburiyetden bende kiradayim

IMG_4950.webp

Canım iyi bişey istiyorsan bu tarz olanlardan al. Bir kere alırsın ömürlük olur. Poşet tarzı olanlar açılma yapabiliyor.
Bunu n11.com dan baktım. İnceleyebilirsin.

Bazanın altı, gardrop içi, üstü her yer yatak yorgan dolu :KK53: annem sağ olsun yapmış da yapmış. Evlendiğimden beri de en fazla iki tanesini kullanmışımdır. Vakumlar çok işe yarıyor toparlamada.

Back
X