Beyonce'nin Photohop'suz Hali Sızdı

Haklısın canım

su ünlülerde fark ettim çoğunda alttan kabarmış sivilceler var dışa çıkmış değil de
nedeni havasız kalan cilt mi acaba

makyajıda berbat beğenmedim
crazy in love diye bir şarkısı vardı onun klibinde çok tatlıydı ah genclik :)

Sosyal medya niye yaygara kopartıyor ya
Ne olacaktı ki her gün komple boya şu bu normaldir yani. Ben ondan güzelim yani

su ünlülerde fark ettim çoğunda alttan kabarmış sivilceler var dışa çıkmış değil de
nedeni havasız kalan cilt mi acaba
Evet bence de öyle, halamın da bir zamanlar öyleydi çok fondoten kullanmaktan, bıraktı fondoteni şuan çok iyi cildi toparladı her gün kat kat boya sürünce normaldir yani bu hali..

Evet bence de öyle, halamın da bir zamanlar öyleydi çok fondoten kullanmaktan, bıraktı fondoteni şuan çok iyi cildi toparladı her gün kat kat boya sürünce normaldir yani bu hali..
ben fondöten hiç kullanmam ama bb krem kullanıyorum sanırım o böyle yapmaz zaten kapatmıyor pek :)

ben fondöten hiç kullanmam ama bb krem kullanıyorum sanırım o böyle yapmaz zaten kapatmıyor pek :)
Ever o öyle değilmiş bir arkadaşım da kullanmaya başladı, hiç varlığı yokluğu belli değil. Fondöten ben mezuniyetimde kullandım sadece kuaförde, suratımda ağırlık var gibiydi bir de kat kat sürüyorlar tek bir tane değil..

bildiğin badana yav

Birde makyajıda hiç profesyonel durmuyor. Benim 15 yasımdaki ergen makyajım, aynısı.
Loreal'a kumpas kurmuslar bence.

gayet normal oda bir insan bende katılıyorum bu yorumaaa

ne vvarmışki fotoshop suz halinde gayet normal geldi bana çirkin bir görüntü değil. yalnız aşırı makyajdan bence kötü görünüyor.gözünün altına ışıldak gibi ne sürmüşse. zaten bu gözaltına sürülen şeyleri anlamıyorum ya böyle altın ışıltılı şeyler yada araba farı gibi mübarek bembeyaz uzaylı gibi bir ortasını bulamıyorlar hiçbişe sürmeyin olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…