• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyonce, David Beckham ve Pierre Carden

Jennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
62
3
98
kızlar bir siteden başlıkta yazdığım 3 parfümden birini alayım diyorum, kampanyadaymış 30TL'ye düşmüş. ama 3'ünü de hiç denemedim. Sizce
Beyonce Pulse
David Beckham Intimately Yours
Pierre Cardin Rendez Vous
bu üçünden hangisi?
daha önce deneyenler varsa öneride bulunabilir mi?:18:

herkesin parfüm zevki farklı canım, tarzına göre seç. fragrantica.com adresinden bu 3 kokunun içeriğine ve sevilme oranlarına bakarak seçebilirsin :34:

kızlar bir siteden başlıkta yazdığım 3 parfümden birini alayım diyorum, kampanyadaymış 30TL'ye düşmüş. ama 3'ünü de hiç denemedim. Sizce
Beyonce Pulse
David Beckham Intimately Yours
Pierre Cardin Rendez Vous
bu üçünden hangisi?
daha önce deneyenler varsa öneride bulunabilir mi?:18:

piyasa fiyatları ne kadar ki o markaların, o fiyata düşer mi,orijinal olduğundan emin misiniz...

piyasa fiyatları ne kadar ki o markaların, o fiyata düşer mi,orijinal olduğundan emin misiniz...

Beyonce 69 falandı, David Beckham da o civarlarda ama Pierre Carden'i bilmiyorum. Hepsiburada'da bunlar ve site güvenilir. Defalarca bişeyler aldım ve hep orijinaldi. Gerçi ilk defa parfüm alacağım ama...

Beyonce 69 falandı, David Beckham da o civarlarda ama Pierre Carden'i bilmiyorum. Hepsiburada'da bunlar ve site güvenilir. Defalarca bişeyler aldım ve hep orijinaldi. Gerçi ilk defa parfüm alacağım ama...

internetten alışveriş yapmadım hiç,ama o markaların orijinal parfümleri piyasada o fiyata ise ben de alayım:1:

intimately yours değil de sadece intimately varsa şiddetle tavsiye ederim,çiçeksi pudramsı harika bir koku :12:

Intimately Beckham var bende.
Kokusunu seviyorum ama kalıcılık sıfır ne yazık ki.
Her parfümü bu şekilde ise almaya değmez.

Intimately Beckham var bende.
Kokusunu seviyorum ama kalıcılık sıfır ne yazık ki.
Her parfümü bu şekilde ise almaya değmez.

en azından açık parfümden iyidir diye düşünüyorum. Değil midir acaba? yanlış mı düşünüyorum ki? :50:

en azından açık parfümden iyidir diye düşünüyorum. Değil midir acaba? yanlış mı düşünüyorum ki? :50:

Açık parfümlerin orijinallerinden daha kalıcı olanları var.

Orijinal iyi hoş ama david beckham hiç hoş değil.
Kokmayan, yayılmayan parfüm orijinal olsa ne yazar.
Hemen uçup giden parfümü napalım?!

Chanel, christian dior, versace deseniz tamam, açıklar orijinalinin yerini tutmaz.

David Beckham Intimately Yours u aldım 19tlye. ve süpper, bayıldım! çiçeksi temiz pırıl pırıl bi koku! :1: tavsiye ederim :34:

Açık parfümlerin orijinallerinden daha kalıcı olanları var.

Orijinal iyi hoş ama david beckham hiç hoş değil.
Kokmayan, yayılmayan parfüm orijinal olsa ne yazar.
Hemen uçup giden parfümü napalım?!

Chanel, christian dior, versace deseniz tamam, açıklar orijinalinin yerini tutmaz.

benim bugüne kadar denediğim bütün açık parfümler maalesef hüsranla sonuçlandı. bir daha açık parfüm almayı düşünmüyorum. en dandik parfüm bile açık parfümden iyi bence

Back