• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynimin içindeki çığlıklar..

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
Merhaba bayanlar.
Daha önceki konumda da anlattım eşimle aramızdaki anlaşmazlıkları.
Artık içimde bir heyecan kalmadı. Sabah uyandıgımda bu ev benim evim ya da çok mutluyum bee gibi duygular yok artık içimde. Önceden evde TV izlemek bile beni mutlu ederdi benim evim derdim. Şimdi hiç bir şey yok içimde. Eşimide eskisi gibi canımı verecek kadar çok sevmedigimi, gözüm kapalı güvenemedigimi görüyorum. Kendime kızıyorum biraz. Hangi yöne dönsem bir dert. Bunaldım..
Bu evliliğin sonunu göremiyorum. Düşünmek istemeden bile sürekli kafamda yaşadıklarımı sorguluyorum. Unutamıyorum yaşadıklarımı. Yaşadıklarının bana bıraktıkları geçerken benden aldıklarını unutamıyorum çıkmıyor aklımdan. Kapana sıkışmış gibiyim ne yapcam bilmiyorum.:cry:

19 yaşında görücü usulu evlenmişsin. Kocan eve gelmiyor sana bu evden git diyor. 3 kere kopma noktasına gelmişsiniz. Çocuk yaşta görücü usulü evlenince böyle olması doğal.

Ayrılın, okuyun, çalışın, büyüyün. Sonra canınız isterse evlenirsiniz...

Insan bazen boyle bosluklara duser kafanizi toparlamak icin yardim alabilirsiniz inanin cok faydasini gorursunuz ve bence kitap okuyun bol bol beni kitap cok rahatlatir.Allah yardimciniz olsun insallh

Kalk silkelen ve senin için gerçekten ne iyi onu bul, hayattan korkma böyle mutsuz yaşanmaz, mücadale et ve tadını çıkar.

Çok teşekkürler arkadaşlar:KK15: Annemle dertleştik biraz. Kararım ne olursa arkamdalar çok şükür. Zamana bırakıyorum. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah:dua:

Back