beynimdeki saçma düşünceler nezaman bitecek

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
......arkadaşlar ben sürekli güzel olmadığımı düşünüyorum sürekli beynimde saçma sapan düşünceler sokaktaki kızları gördükçe sinirim bozuluyor bi kendime güvensizlik ,eşime güvensizliğim ortaya çıktıktan sonra oldu bu düşüncem birtürlü aklımdan çıkaramıyorum sürekli kendimle alakalı dudağım küçük botoks, selülütlerim var
ilaç ,,kilom var yüzmeye , sürekli böyle düşünceler beynimi yer oldu .işyerinde bile kızlar makyaj yapsa hemen gidip bende yapıyorum ben böyle bir insan değildim ama etrafımda güzel insanları gördükçe dahada hırslanıyorum kıskanıyorum sürekli boyu uzun saçları uzun özellikle dudakları büyük kişilere taktım kafayı benden güzeller şunlara bak şöyle neden değilim daha anlatmayacağım okadar saçma düşünceler varki piskolojim bozuldu artık nasıl bu düşünceden çıkıcağım bilmiyorum 2aydır aile terepisi görüyoruz eşimle ama bu sorunu doktora anlatamıyorum sizce anlatmalımıyım sizlerdede böyle bi düşünme oluyormu yoksa bendemi problem anlamıyorum nasıl kurtulacağım bilmiyorum

Arkadaşım amacın nedir, madem psikoloğa gidiyorsun,neden bu takıntılı durumunu paylaşmıyorsun?
Daha kötüye gidersen,evliliğin zarar görünce çok geç kalmış olmayacak mısın?

danışmana gidip sorununu anlatmamak diye bir sorununuz var sizin.. o zaman neden gidiyorsunuz ki?

Allahım ne güzel yaratmış de geç işte.

doktora anlatın elbette.
belki başka sorunlarınızın altında bu takıntı olabilir, ya da diğer sorunlar bunu tetiklemiştir.

düşünceleriniz normal değil, siz de farkındasınız..
doktora anlatın...

Valla bende çok sıkılırım hele uzun geçen kışdan sonra güneşi gördümmü açarım demet akalın şarkısı geçerim gardolabın başına giy giy çıkar full enerjimle giydimmi yazlık kıyafetlerimi salına salına gezerim kimene çirkinsem kimeneeee kiloluysam ben kendimi herşeyden önemlisi hayatı yaşamayı seviyorum kalk artık kış uykusundan cıvıl cıvıl karşıla ilkbaharı ne diye karartıyorsun ruhunu çirkinim nedir allah aşkına cıvıl cıvıl giyin saçlarına bakım yap ohhh oldun mis gibi insan önce ruhunu taze tutmalı bak bakalım kendini çirkin değersiz görüyonmu

Arkadaşım amacın nedir, madem psikoloğa gidiyorsun,neden bu takıntılı durumunu paylaşmıyorsun?
Daha kötüye gidersen,evliliğin zarar görünce çok geç kalmış olmayacak mısın?

2yıllık evliyim piskologa eşime kaybettiğim güvensizliği tekrardan kazanmak ona güvenmek için gidiyorum ama olmuyor
ve piskolog geçmişte yaşantım için bi kitap yazmamı istedi şuan onu yazıyorum ama bu sorunumu ona nasıl açıklarım söylerim bilmiyorum çünkü yine konuyu eşime güvenmediğim için yada eşinin gözü dışarda başka kadınlarda olacak korkusu oldugu için diyecek terapilere devam etmem gerektiğini söyleyecek ama bu düşünce nasıl beynimden çıkacak bilmiyorum

yapıyorum güzel giyinip çıkmaya çalışıyorum bi sinemaya bi cafeye gidelim benden güzel uzun boylu zayıf birisini göreyim yine başa dönüyorum aynı düşünceler başlıyor beynimde

doktora anlatın elbette.
belki başka sorunlarınızın altında bu takıntı olabilir, ya da diğer sorunlar bunu tetiklemiştir.

düşünceleriniz normal değil, siz de farkındasınız..
doktora anlatın...

bende öyle düşünüyorum başka sorunlarım var galiba o tet,kliyor beni

eşine neden güvensizsin?

2ay önce eşimi sanalda yakaladım ve boşanma aşamasına geldik snra affettim ama aile danışmanına başlama şartıyla şuan gidip geliyoruz problemin benim geçmişimde unutamadgım şeyler oldgunu söylüyor doktor v kişilk bozukluğunun oldugunu bunun önüne geçmemiz gerektiğini söyledi eşiminde eksiklerinin oldugunu söyledi şuan eşime 5dilde sevgi diye bir kitap verdi.onu okuyor bana sürekli yanlancı birisi birilerine benden güzellere ilgi duyuyormu bakıyormu böyle başladı bu problemim ama bana karşı hep ilgili eşim her konuda yardımcı sevdiğini düşünüyorum ama bana ilgili giibi görünüp ilgili duymadıgını düşünüyorum

kişilik bozukluğunun sende olduğunu mu söyledi doktor?
bir de noktasız yazmışsın, o kadar zor anlaşılıyor ki... imlaya dikkat edersen, anlaşılırlığın artar.

kocan sanalda başkalarına bakarak senin özgüvenini sarsmış.
hali hazırda var olan zaaflarını, komplekslerini su yüzüne çıkarmış.
hepimizin zayıflıkları var. eşin seninkileri resmen açığa çıkarmış.

evet bende oldugunu söyledi.

terapiste bunu anlatmıyorsanız ne anlatıyorsunuz ?

Bence spora başlamalısınız. Kilo vermek için falan söylemiyorum bunu. İnsan kendini daha dinç ve güzel hissediyor. Güçlendikçe sıkılaştıkça kendinin farkına varıyor. Terledikçe sanki bütün sıkıntılarından kurtuluyorsun tek derdin duş alıp güzel bi uyku çekmek oluyor sonra. hoop pamuk gibi oluyo insan

SPORA GİDİYORDUM CANIM YAZ GELDİ DİYE BU HAFTA YÜZMEYE BAŞLADIM KAFAMI ANCAK BU ŞELİKDE DAĞITIYORUM YOKSA BEYNİMDE SORULARLA BAŞA ÇIKAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…