Beynim sürekli düşünür halde ve karamsar bakıyorum!

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
Kızlar bn herşeyi çok bütüyorum sanki.. Bugünü yaşamak yerine hep gelecekte su olacak bu olacam diyorum kötü düşünüyorum. Mesela sevgilimden ayrılcam bigün acı cekicem simdiden ayrilim filan gibi saçma seyler düsünüorum o zamanda daha cok üzülüyorum. Üni.teye baslıcam bu sene orda arkadaslarım nasıl olucak kimseye güvenim kalmadı diyorum bunalım yaratıyorum nedir benim bu halim sevgilimin haberi bile yok bu düsüncelerimden hissettiği an şok oluyo neler düsünüyosun diye .. Bu hastalıkmı gecici bi bunalım mı benneyaptımki

Kızlar bn herşeyi çok bütüyorum sanki.. Bugünü yaşamak yerine hep gelecekte su olacak bu olacam diyorum kötü düşünüyorum. Mesela sevgilimden ayrılcam bigün acı cekicem simdiden ayrilim filan gibi saçma seyler düsünüorum o zamanda daha cok üzülüyorum. Üni.teye baslıcam bu sene orda arkadaslarım nasıl olucak kimseye güvenim kalmadı diyorum bunalım yaratıyorum nedir benim bu halim sevgilimin haberi bile yok bu düsüncelerimden hissettiği an şok oluyo neler düsünüyosun diye .. Bu hastalıkmı gecici bi bunalım mı benneyaptımki

aynısı bende de var:KK43:( olmamış üzücü şeyleri kurgulayp olcak yada olabilcekmş gbi davranmak.elimde değil habire dşünüorm kurguluorm.prozac yazdı doktorm biraz rahatladm snrm.bi doktora görün cnm

ben de senin gibiyim canım mesela başım ağrıyor iyileşicemi düşünmüyorum daha kötü olur diye düşünüyorum ve hastalık hastası oldum dr gittim anksiyete bozukluğu dedi dr gitmeni tavsiye ediyorum

hemen karamsarlığa kapılıyorum en ufak bi sorun beni yerle bir etmeye yetiyor. Bazı sorunları kafama çok takıyorum uykularımın kaçmasına bile sebep oluyor benneyaptımki

canım doktora gittim ilaç kullanmak istemediğimi söledim .. terapi uygulucağs dedi yanlız özel ve ücretli .. maddiyat gerektiriyor. Bitkisel bi surup yazdı çok kötü olduğun zamanlarda iç sadece dedi yanı bu kaygıyı filan engellio.. " PASİFLORA"

hmm bunu hiç duymamştm cnm.bana direkt ilaç yazdı çünkü.itiraz etmiştim uyku yaparsa kullanmak istemiorm çünkü çok çalşmam gerekiyo uyursam daha kötü olurum demiştim o da prozac ın uyku yapmadığnı söylemşti

Benimde olmamış şeylere üzülme gibi bir durumum var.boş kalınca düşünüyorum.bide tiroid hastası olduğum için depresif haller olabileceğini biliyorum.normalmiyim.

bende de var bu durum,biraz irsi galiba benimki.
herşey çok büyüyo gözümde.hep karamsar yaklaşıyorum.sonra kendimi telkin ediyorum pozitif ol,ama sonra yine..antidepresanlar da kilo yapıyor kullanmak istemiyorum ama nereye kadar altından kalkabilicem bu duygu durumlarının bilmiyorum..belki de çok kendi başımıza kaldığımız,kendimizi dinlemeye çok fazla zaman bulduğumuz içindir.hayatı yaşamaya en büyük engel.

bende bu sorun tek bende var sanıyodum.aynı durumdayım hep kötü şeyleri düşünüyorum hep geleceği düşünüyorum ilerde mutsuz bi hayatım olcak die düşünüp üzülüyorum bugünü yaşayamıyorum kafayı yicem valla. doktorada gitmek istemiyorum hemen ilaç verip gönderiyolar o da uykudan halsizlikten başka bişi yapmıyo. bu sorunu kafamızda çözmemiz lazım ama nasıl olcak bilemiyorum. etrafımdaki mutlu hiçbişeyi kafasına takmayan insanlar gibi olmak istiyorum çok mu zor yaa benneyaptımki

X