Beylikdüzünde Yaşayanlarrrrr :)

canım ben burdayım kaybolmadım ayrıca bulusmak tanısmak istiyorum

benımde evlılığe ve buraya alışmam 3 yılımı aldı dahada tam anlamıyla buralara alıştım denemez.bende bekarlığımda hep çalışıyodum.

kızlar büyüğünüz olarak size bir tavside bulunayım.ihtiyacınız yoksa çalışmayabilirsiniz,ama sigortanızı muhakkak ödeyin.dünya hali bu,insanın ne olacağı belli olmaz.eşim beni evlendiğimde işten çıkardı ama allah razı olsun sigortamı ödedi,şu an emekliyim.geçen gün eski bir arkadaşımla görüştüm,işten ayrılmış sigortasını ödememiş,şu an annesi, babası ve eşini kaybetmiş,zor durumdaymış,evi bile kendinin değil hisseli.yıllar çok çabuk geçiyor.:50:

valla çok haklısın bu konuda ya .çok iyi yapmışın sen akıllıca davranmışn kaç yaşında oldun canım emekli.

Kızlar coğunluk calısıyor mu okuyor mu ya da evdemi?

Hafta içimi uygun olur ya da hafta sonumu bi bakalım ve bulusalım mutlaka n dersiniz

kızlar bu hafta sonu yapalım bı bulışma kımler katılacak acaba havalarda biraz düzelmışken.katılmak isteyenler yazsın yer zaman ayarlarız fikir oluştururuz. birlikte

Kızlar bu cumartesi kimlere uygun ?
Neresi olsun , migros kahve dünyası nasıl ?
yani 6 mayıs cumartesi saat 2 olsun mu ne dersiniz kızlar ?
çabuk dönüş yapın ama nolurrrr
1 - BEN yani perimsin yani Yasemin :)

evet kızlar yokmu baska gelicek?
bitürlü toplanamıyoruz bence 2 saatte olsa görüşelim tanısalım

1 - BEN yani perimsin yani Yasemin :)
2 - ESMERKIZ

bi arkadaş daha var bakalım oda gelirse.yazıyolar gidiyolar ya

evet canım maalesef...Hepimizin illaki mazereti vardır hatta benim annem geldi sehir dısından buna ragmen görüşelim istiyorum.En azından 2 saat bile bulussak tanısmıs olalım diye.

ee hadi kızlar yaa nerdesiniz

olur tabii canım neden olmasın :) madem kimse gelmiyooo biz bulusuruz ;)

mayısın son haftası gelcem haziran boyu ordayım ozamanlar buluşursanız bende gele bilirim 4 ay oldu samsundayım orda oturyodum bende esmerkez arkadaşım bilirler :1:

Son düzenleme:
Back