Beylikdüzünde Yaşayanlarrrrr :)

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
940
131
123
Selam kızlar ben bu semtte yeniyim çoook kalabalık bir yerden geldim güzel biryer sevdimde ama azıcık soğuk gibi insanlar :) burda oturanlar kk da kaynasanlar evliler bekarlar , bizde semtimizde bulusalım dost olalım ne dersiniz

bende kısmetse yakında beylikdüzüne taşınıcam inşallah o zaman buluşup tanışmayı çok isterim sen neresindensin beylikdüzünün ben ne tarafına taşınmalıyım kiralar nasıl acep :26::90:

Özelden konuşabiliriz canım beylikdüzünde bir buçuk lirayada ev bulursun dört yüz beş yüze de var..
Sen ne taraftan bakıyorsun..

canım kiralar çok değişken ben migros tarafındayım cok yakınım migrosa bu taraf karsıya göre daha pahalı temiz bakımlı bi daire dersen caddeyede yakın istersen 700-800 arası..Ama daha arkalarda 500-600 liraya bulabilirsin.Sen neden geliyorsun beylikdüzüne cnm?

slm bende beylikdüzünde oturuyorum millet..tanıtalım birbirimizi...konuyu açan arkadaşa diyorum ki hep soğuklar denk gelmiş ama istanbulun bi çok semtinde böyle mahalleler hariç....artık insanlar zırhlarıyla dolaşıyorlar olanlar malum artık kimseye güvenemiyorsun ama sıcak insanlarda var mesela bennn

evet ya sana katılıyorum insanlar bi tuhaf olmuş gerçekten kımseye güvenemıyosun.dostluk arkadaşlık kalmamış.bende beylıkdüzündenım bu arada

evet ya sana katılıyorum insanlar bi tuhaf olmuş gerçekten kımseye güvenemıyosun.dostluk arkadaşlık kalmamış.bende beylıkdüzündenım bu arada

biliyyorum canım yazışmıştık esmerkz29..........diğer arkadaşlarda gelsin haddiii beylikdüzü tanışalım kaynaşalım................esmercm sen nasılsın buarada???????????*

ahahaaa :)) cok şekersin..
evet cnm bu zaman malesef öle bi zaman kimsete güvenilmiyr

iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın
iyiym bende canım haftasonu sınavlarm vardı çarşambada kayınpeder gelicek acayip bi tempo temizlik falan işte yorgunum stres atmaya geldm kızzz..................
ahahaaa :)) cok şekersin..
evet cnm bu zaman malesef öle bi zaman kimsete güvenilmiyr

sende şekerim........ee yeni taşındm demişsin bekar evli tanıtırmısın kendini???

iyi yapmışın kızzzzz

iyi canım çocuklarda iyi napım bende aynı işte pineklıyoz havalar soğuk dışarıda çıkamıyoz

Tanıtayım cnm :) 6 aylık evliyim yani 6 aydır beylikdüzündeyim .. Yaklasık 9 yıl aynı yerde çalıştıktan sonra işi bıraktım evdeyim yani hem evliliğe hem buralara alısmaya calısıyorum bi taraftan gönlüme göre bi yer bulursam iş bakıyorum, ev işleri yemek alısveris ve böyle geciyor..28 yasındayım bu kadar şimdilik

benımde evlılığe ve buraya alışmam 3 yılımı aldı dahada tam anlamıyla buralara alıştım denemez.bende bekarlığımda hep çalışıyodum.

yaa alısmakta sorun yok cnm benim oturduğum yer bayada hareketli ki duyduğuma göre 5-10 yıl önce hiç bişey yokmus sen de o zamanlarda gelmişsin..Ama insan arada görüşeceği dostlar edinmek istiyor yakınlarında bi kahve içmek sohbet etmek istiyor..Sonucta istanbulda bi cok arkadasım var tabii ama yakınlarda olması cok daha güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…