- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende beylikdüzündeyim canım...Aramıza hoşgeldin..
evet ya sana katılıyorum insanlar bi tuhaf olmuş gerçekten kımseye güvenemıyosun.dostluk arkadaşlık kalmamış.bende beylıkdüzündenım bu arada
biliyyorum canım yazışmıştık esmerkz29..........diğer arkadaşlarda gelsin haddiii beylikdüzü tanışalım kaynaşalım................esmercm sen nasılsın buarada???????????*
slm bende beylikdüzünde oturuyorum millet..tanıtalım birbirimizi...konuyu açan arkadaşa diyorum ki hep soğuklar denk gelmiş ama istanbulun bi çok semtinde böyle mahalleler hariç....artık insanlar zırhlarıyla dolaşıyorlar olanlar malum artık kimseye güvenemiyorsun ama sıcak insanlarda var mesela bennn![]()
iyiym bende canım haftasonu sınavlarm vardı çarşambada kayınpeder gelicek acayip bi tempo temizlik falan işte yorgunum stres atmaya geldm kızzz..................iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın![]()
ahahaaa :)) cok şekersin..
evet cnm bu zaman malesef öle bi zaman kimsete güvenilmiyr
iyiym bende canım haftasonu sınavlarm vardı çarşambada kayınpeder gelicek acayip bi tempo temizlik falan işte yorgunum stres atmaya geldm kızzz..................
sende şekerim........ee yeni taşındm demişsin bekar evli tanıtırmısın kendini???
iyi yapmışın kızzzzz![]()
iyiym bende canım haftasonu sınavlarm vardı çarşambada kayınpeder gelicek acayip bi tempo temizlik falan işte yorgunum stres atmaya geldm kızzz..................
sende şekerim........ee yeni taşındm demişsin bekar evli tanıtırmısın kendini???
Tanıtayım cnm :) 6 aylık evliyim yani 6 aydır beylikdüzündeyim .. Yaklasık 9 yıl aynı yerde çalıştıktan sonra işi bıraktım evdeyim yani hem evliliğe hem buralara alısmaya calısıyorum bi taraftan gönlüme göre bi yer bulursam iş bakıyorum, ev işleri yemek alısveris ve böyle geciyor..28 yasındayım bu kadar şimdilik![]()