• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü'nde temizlik işlerime bayan yardımcı arıyorum

shinyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
28
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim. beylikdüzünde oturuyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için ev işlerine yetişmekte zorlanıyorum. cumartesi günleri haftada 1 kez olmak üzere temizlik ve ütü için gelebilecek işini yapmayı seven, disiplinli, üşengeç olmayan, güvenilir, dürüst bayan yardımcı arıyorum... bilginiz olsun hanımlar. ayrıca bu konudan benim gibi muzdarip olan tüm arkadaşların da Allah yardımcısı olsun diyorum.sevgiler...

slm güngörende oturmaktayım cumartesi günleri gelebilirim işimden memnun kalırsınız.özelden mesaj atarsanız görüşelim.

fiyat konusu benim için en son planda geliyor çalışıcam insanın güvenilir ve anlayışlı bir insan olmasına önem veriyorum.Zaten sizinde aklınızda belirlediğiniz bir fiyat vardır siz benden ben sizden memnun kaldıktan sonra fiyat anlaşılır bence.bende size özelden mesaj atamadığım için msn adresimi verdim.

Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim. beylikdüzünde oturuyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için ev işlerine yetişmekte zorlanıyorum. cumartesi günleri haftada 1 kez olmak üzere temizlik ve ütü için gelebilecek işini yapmayı seven, disiplinli, üşengeç olmayan, güvenilir, dürüst bayan yardımcı arıyorum... bilginiz olsun hanımlar. ayrıca bu konudan benim gibi muzdarip olan tüm arkadaşların da Allah yardımcısı olsun diyorum.sevgiler...

hala ev işlerine yardımcı arıyorsanız görüşmek isterim sizinle

merhaba bende beylikdüzünde yaşıyorum..eğer dilerseniz eve yrdımcı olarak gelebilrm..titiz ve deneyimliyim..günlüğü 60 milyona çalışıorum..isterseniz özel msjla cep telefonumu iletebilrim..

Merhaba;
Bu konuda yardımcı olabileceğim için diyorum ki özelden verin numaranızı ben sizi arayayım.
Teşekkürler.
Saygılar.

Back