Beylikdüzü'nde tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mı???

muzurkedii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
4
0
6
34
İstanbul
Selam kızlar,

artık kilo vermemin vakti geldi..

yıllardır kolay yoldan halletmek için denemediğim yöntem, gitmediğim medyatik isim kalmadı. Veeee sonunda anladım ki gırtlak tutulacak ve ter dökülecek.

ben çok yemiyorum, su içsem bile yarıyor falan yok. evet belki çok yemek yemiyorum ama 2 büyük paket çikolata üzerine dondurma yiyebiliyorum.

bu hafta yakınımdaki birkaç spor salonuyla görüşüyorum ve sporu diyetle desteklemek için (ya da tam tersi ) iyi bir diyetisyen arıyorum. Beylikdüzü civarında tanıdığı, ya da danıştığı bir diyetisyen olanlar YARDIM LÜTFENN

Verilmesi gereken bi yığın kilo var...
gelişmeleri en kısa zamanda paylaşacağım..

Benim gittigim bi diyetisyen var Bakirkoy Acibadem Hastanesi Olcay Baris .doktor hanim gercekten cok ama cok iyi bende insulin dirinci var.bende aynen senin gibi cikolata ustune dondurms onun ustunede baklava yiyen biriydim ve iki yillik evliyim.evlendikten bir bucuk ay sonra tam 25 kilo aldim ve insulin direncimin cok yuksek oldgunu ve bu yuzden bu tatli krizlerim oldgunu soyledi ve cok iyi bi diyes listesi verdi iki ayda 8 kilo verdim ama sonra biraktim irade problemim var .ama bi diyetisyenden once bi dahiliye uzmanina gorunmenizi ve gerekli tahlileri ysptirdktan sonra diyetisyene ve spora girmeyi dusunun derim.birde sporla birlikte diyete baslamayin derim ben.doktorum demisti.biraz kilo verdikten sonra spora baslarsaniz toparlayici ve kalici olur.

tavsiyeediyorum.com diye bir site var orada yaşadığınız ili girip diyetisyen diye bir aratın.
Tüm kayıtlı olan diyetisyenlerin iletişim bilgileri var.

Beylikdüzü belediyesinin diyetistyeni var billur diye onu tavsiye ederm ben 1 haftada 3 kilo ile başladım zayıflamaya 😊

Canım bende Beylikdüzündeyim ayni dertten muzdaribim bi arkadaşım avcilar hospitala yasemin hanima gidiyodu gecen sene 2 ayda inanilmaz kilo vermisti su sıralar araştırıyorum ama muhtemelen ona gidicem gibi en yakin o ama takipteyim gidipte surası iyi dedigin biryer olursa yaz lutfen..

Baya ağır rahatsızlıklar yaşadığım icin ona sıra gelmedi arkadaşım ama diyete basladim kendi çapımda 7 gunde 3 kilo verdim.. ilk fırsatta da bir onerilen birkac diyetisyenden birine gidicem olumlu olumsuz yazicam mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…