- Konu Sahibi muzurkedii
-
Selam kızlar,
artık kilo vermemin vakti geldi..
yıllardır kolay yoldan halletmek için denemediğim yöntem, gitmediğim medyatik isim kalmadı. Veeee sonunda anladım ki gırtlak tutulacak ve ter dökülecek.
ben çok yemiyorum, su içsem bile yarıyor falan yok. evet belki çok yemek yemiyorum ama 2 büyük paket çikolata üzerine dondurma yiyebiliyorum.
bu hafta yakınımdaki birkaç spor salonuyla görüşüyorum ve sporu diyetle desteklemek için (ya da tam tersi) iyi bir diyetisyen arıyorum. Beylikdüzü civarında tanıdığı, ya da danıştığı bir diyetisyen olanlar YARDIM LÜTFENN
Verilmesi gereken bi yığın kilo var...
gelişmeleri en kısa zamanda paylaşacağım..
tavsiyeediyorum.com diye bir site var orada yaşadığınız ili girip diyetisyen diye bir aratın.
Tüm kayıtlı olan diyetisyenlerin iletişim bilgileri var.
Selam kızlar,
yıllardır kolay yoldan halletmek için denemediğim yöntem, gitmediğim medyatik isim kalmadı. Veeee sonunda anladım ki gırtlak tutulacak ve ter dökülecek.
ben çok yemiyorum, su içsem bile yarıyor falan yok. evet belki çok yemek yemiyorum ama 2 büyük paket çikolata üzerine dondurma yiyebiliyorum.
bu hafta yakınımdaki birkaç spor salonuyla görüşüyorum ve sporu diyetle desteklemek için (ya da tam tersi) iyi bir diyetisyen arıyorum. Beylikdüzü civarında tanıdığı, ya da danıştığı bir diyetisyen olanlar YARDIM LÜTFENN
Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?