Beylikdüzünde spor salonu

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
arkadaşlar ben beylikdüzünde spor salonu tavsiyesi istiyorum sizden ..gidenler bilenler yarsa cok sevinirim opuyorumnanaktan

Konu epeyce eski tarihli ama Beylikdüzü'nde spor salonu arıyorsanız Markacity AVM'nin en üst katındaki Town Club'ı gezmenizi tavsiye ediyorum.
Üye olan ve de oldukça memnun olan arkadaşlarım sayesine bende dün gittim gezdim anlattıkları kadar varmış, evime yakın böylesine şahane bir yer bulabileceğime söyleseler inanmazdım.
Gerçekten çok kapsamlı ve profesyonel bir tesis, salon sporlarından, yağ eritmeye, body buildinge kadar çeşit çeşit imkanı var ve üye olunduğu takdirde bu imkanlardan sınırsız yararlanabiliyorsunuz.

kaya ramada palaestra healt club'ı tek gecerim! yazları çık havuz,kapalı ılık havuz,pilates,yoga,sipinning,tae bo,sauna,hamam,fin hamamı herşey dahil.ve fiyatı da cok uygun..

Bir ara spora heveslendim. Nette gezinirken bi site gördüm. spor salonlarının fotoğrafları profilleri falan var.Salonlar kendileri hakkında baya bilgi vermiş. ilginç geldi. Tabi daha hiçbir salonu aramak nasip olmadı. Ama hala aklımda başlicam bende spora.. sözün kısası ilginizi çekerse bi bakın derim belki işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
X