- 14 Nisan 2008
- 784
- 0
-
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
Arkadaşlar ben gebze darıcada oturuyorum fakat eşimin iş değişikliği nedeniyle istanbula taşınmamız gerekiyor, zaten ailem istanbulda gaziosmanpaşa tarafında fakat eşimin işyeri beylikdüzü civarında olduğu için beylikdüzüne taşınsak eşime ulaşım açısından daha rahat olur diyede düşünüyoruz ama ben oraları fazla bilmiyorum acaba alışabilirmiyim bir tane kızım var seneye ana okuluna başlıyacak nasıl olur ailemede uzak olucam düşüne düşüne işin içinden çıkamadım beylikdüzü ve etrafında oturan arkadaşlar önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum :26:
öncelikle merhaba kulübün sultanı ben beylikdüzünde oturuyorm 2.5yıldır burdaym buraya evlendim benim ailem de tekirdğda alışmak zor oldu tabi ama beylikdüzü çok huzur dolu bir yer siteleşmiş zaten alışacağını düşünüyorum ben çok çabuk alıştım şimdi de çok seviyorum başka semtler hiç cezbedici gelmiyor yani sıkıntı olmaz gaziosmanpaşada çok uzakdeğil zaten gebzedeymişsinz hani ordan daha uzak bence beylikdzne daha yakın neden tereddüt ediyorsun peki ev alıcısı iseniz de ev fiyatları da çok uygun hani hemde çok büyük evler başka sormak istediğinz birşey varsa seve seve cevaplarım ama rahat olun alışıcaksınz eşiniz ne iş yapıyor peki onun için zor olacaktr g.paşa........
anladım ama ailene uzak olmayacaksın gaziosmanpaşa çok uzak değil karşıda değilki sonuçta rahat ol.....beylikdüzünde uyum sağlayacağını düşünüyorum ben beykentte oturuyorum evimde merkezde beylikdüzüde öyle dediğim gibi siteleşmiş olduğu için zaten evler 15katlı komşuluk ilişkin de olacaktr sıkılacağını sanamam alışırsın ki çocuğun okula da başlıycaksa eğer daha kolay uyum sağlarsın kiralar evine göre değişir 600den başlıoyr sanırım üstü araştrrsn netten daha net cevaplar alabilirsin canım kiralar hakkında pek fikrim yok çünkü bildiklerimde 600küsür 600civarında........
sağol canım biraz içimi rahatlattın netten ev bakıyorum ama yer olarak bilemediğim için gelip görmemiz lazım inşallah dediğin gibi olurda çabucak alışırım zaten metrobüste geliyor aileme ulaşımda rahatlar diye düşünüyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur
canım ben son 1 kaç senedir izmirdeyim ama doğma büyüme istanbullu olarak bende fikrimi vermeden geçemiycemeşimin işi yakın demişsin peki iş değiştirme ihtimali varmı? bunlarıda düşünmeden beylikdüzünden ev almayın derim. evet beylikdüzü çok sakin huzurlu bir semt fakat oraya giden hep bakırköy gibi her yere yakın olan semtlere gelmişlerdi.ben kendim şahit oldum ki ablamda ilk orda oturmuştu sıkıntıdan patladı b.köye yerleşti.bende gidince çok sıkılıyodum. en son gördüğümde uzun uzun binalar başka manzara göremessin:) ayrıca çok yakıt parası ödersin beylikdüzünde evler ucuz ama bir o kadarda masraflı. tabi yinede sen bilirsin senin kararın önemli olan.sadece derimki iyi düşün iyi karar ver geri dönüşü zor olan yerlerden uzak dur bence.