- 5 Aralık 2010
- 24
- 6
- 86
- Konu Sahibi sweetlove97
-
Adnan kahvecide evlere baktim netten cok guzel havuzlu sitede evler sanirim metrobuse otobus duraklarina yakin bir bolge kiralarida benin suan verdigim kiradan dusuk :) oneriler icin tesekkurlet en kisa zamanda beylikduzu turu yapmayi dusunuyorum :)nehirnilevler post: 42245257 .!.:Beylikdüzü Adnan kahveci, Bizimkent, Migrosun arka kısmı, Adakent buralara bakabilirsiniz elit güzel yerlerdir kalabalıktır kiraları diğer yerlere göre biraz daha fazladır ama merkezde ve metrobüs yakınınızda rahatlıkla her yere gidebilirsiniz saydıklarımdan Adakent -Megakent biraz uzak metrobüse ama elit güzel bir kesim orayı da o yüzden öneririm
Adnan kahveci kesinlikle ilk durağınız olmalı o vakitAdnan kahvecide evlere baktim netten cok guzel havuzlu sitede evler sanirim metrobuse otobus duraklarina yakin bir bolge kiralarida benin suan verdigim kiradan dusuk :) oneriler icin tesekkurlet en kisa zamanda beylikduzu turu yapmayi dusunuyorum :)
beylikdüzüne gidiyorsan öyle otobüse atlıyım hemne gidiyimi unut :) bildiğin istanbul dışı orası ben bile sefaköyden m.köye hergün geliyorum iş sebebiyle canım çıkıyor.merhaba bayanlar konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır.Beyoğlu bölgesinde oturuyorum ve önümüzdeki sene beylikdüzüne taşınma gibi bir planım var.Buradaki evimi çok seviyorum ama aynı kira ile daha güzel site içerisinde bir evde oturmak cazip geliyor.Beylikdüzünde kiralık evlere baktım ancak evlerin bir kısmı çok ıssız yerlerde.o civarlarda oturanlar varsa hangi taraftan ev tutmamı önerirsiniz?Çok sakin bir yer istemiyorum canım sıkıldığında çıkıp dolaşabileceğim,işlek, otobüse atlayıp arkadaşlarımı ziyaret edebileceğim şehirden uzak olmayan bir yerde olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler :)
evet orda da evler baktım benim için önemli olan çok fazla sakin bir yerde olmasın canım sıkıldığında iki dolaşıp geleyim yeterKavaklı da güzel bnde ordan ev baktım ama çok pahali
yok zaten hergün gidip gelme niyetinde değilim :) ben migrosun o taraflara baktım orası pek şehir dışı gibi değilmiş sanırımbeylikdüzüne gidiyorsan öyle otobüse atlıyım hemne gidiyimi unut :) bildiğin istanbul dışı orası ben bile sefaköyden m.köye hergün geliyorum iş sebebiyle canım çıkıyor.
aynen eskiden izbe bir yerdi şimdi çok değişmiş.Dediğim gibi benim için önemli olan arada çıkıp dolaşabileceğim yürüyüş yapıp hava alabileceğim alanlar olsun yeter :) sizin oturduğunuz yerden ulaşım imkanı nasıl bir de mahalle olarak ne diye geçiyor benim bulduğum evler adnan kahveci,beylikdüzü osb ve cumhuriyet olarak geçiyorBeylikdüÜ artık şehir dişi değil.bildipin trafık var.8 senedir ordayım.adakent güzel sakın yer orda emlakçiydim ben.kendim bauhausun arkasında oturuyorum daha önce belediye duragındaydım.bauhausun orası daha hareketli eğlencelidir amamarmara park,bauhaus,özsüt,mc donals,ve bir sürü kafe var ayrıca avcılara ve b.cekmeceye giden minibüsler o taraftan da geçiyor.
yok zaten hergün gidip gelme niyetinde değilim :) ben migrosun o taraflara baktım orası pek şehir dışı gibi değilmiş sanırım
Valla brn şuan orda oturmuyorum esenyurt cumhurıyet mahallesinde evim.malesef adı esenyurt oldu bauhausun arkasında bizim site brn cok memnunum ama annem e kayınvalidem aynı binada oturdugu için kızımıda aldım avcılara taşindimaynen eskiden izbe bir yerdi şimdi çok değişmiş.Dediğim gibi benim için önemli olan arada çıkıp dolaşabileceğim yürüyüş yapıp hava alabileceğim alanlar olsun yeter :) sizin oturduğunuz yerden ulaşım imkanı nasıl bir de mahalle olarak ne diye geçiyor benim bulduğum evler adnan kahveci,beylikdüzü osb ve cumhuriyet olarak geçiyor
papatyada evlere baktım netten güzel evler var hoşuma gitti :) migrosun oralar mahalle olarak ne diye geçiyor baktığım evlerde hep mahalle olarak yazmışlar ama bilmediğim için anlamıyorum.Ben cumhuriyet mahallesinde oturuyorum. Bence beylikduzunun en guzel yeri. Story papatya residence nin oldugu yerler. Hem metrobuse de yakin. Migrosun oralarda guzel.
bende market falan ayağımın altında olsun isterim :) netten baktımda benim şuan verdiğim kiradan daha düşük kiralı evler var o yüzden düşündüm taşınmayı zatenGüzel nezih yerler ama ben ve benim gibi bakkalı marketi hemen ayağının altında isteyen bi adımda floryada (o tarz yerlerde) olmaya alışmışlar için şehir dışı fiyatlar son zamanlarda çok arttı.
hürriyet emlaktan buldum ben evleri sizde bakın.Bulduğum site içerisinde havuzlu bir ev var ama burdan yazmam doğru olur mu bilemedim.İsterseniz özelden yazabilirim .kızlar lütfen yardımmm
biz de taşınıcaz inşallah başakşehirde oturuyorum buradan ev tutmuştuk ev sahibi biraz zor anlaşılan birisi gibi bu yüzden vazgeçtik burada bulamıyoruz şu an bu yüzden beylikdüzüne bakıyoruz netten lütfen önereceğiniz direk site adresi lursa müthiş olur :)
istediğimiz düzgün temiz 5 yılı geçmemiş bir site olsun e5 metrobüse yakın olsun bir de eğer havuzu varsa açık yada yol üstünde olmasını istemiyorum şahsen :)
bilenler yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Bariş mahallesi canım.papatyada evlere baktım netten güzel evler var hoşuma gitti :) migrosun oralar mahalle olarak ne diye geçiyor baktığım evlerde hep mahalle olarak yazmışlar ama bilmediğim için anlamıyorum.
ulaşımı kolay olması önemli benim için çünkü kızım üniversiteye hazırlanıyor bu yıl birazda onun okulu için taşınma kararı aldım zaten.Hayırlı olsun ne güzel anneler aynı binada kızınıza her gün biri bakar sizde keyif yaparsınız :)Valla brn şuan orda oturmuyorum esenyurt cumhurıyet mahallesinde evim.malesef adı esenyurt oldu bauhausun arkasında bizim site brn cok memnunum ama annem e kayınvalidem aynı binada oturdugu için kızımıda aldım avcılara taşindimama orayı cok özlüyorum.ulaşim cok kolay canım otobüs minibüs metrobğs herşey var
teşekkürler :)Bariş mahallesi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?