• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Beylikdüzünde önerebilceğiniiz kuaför lütfeen ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kontes05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfada dolanıyordum çok güzel paylaşımlar var ve banada yardımcı olursanız gerçekten çok seviniiceem ((:
ben beylikdüzü adakentte oturuyorum daha doğrusu buraya daha taşınalı 3 4 ay oldu ama kuaför problemi çekiyorum ve hala eski oturduğumz yere gidiyorum uzak olduğu için üşenmeye başladım bayaa :D

bu yüzden bana kesim için önerebilceiğiniiz adakentte kuaför varmıı ?? saçlarımı mahvetmicek uçlarından kesilsin dediğimde sadece uçlarından kesen beni kel bırakmıcak olanlardan :D
adakent beyazcity avm nin için Ricadonna Kuaför var oraya gidipte memnun olan varmı ?? :61:

adakent diye sorarasan kimse cevap veremez ki :) ben b.çekmecede kardelen kuaför var oraya gidiyorum ya da muzo var o da cok gzl....kardelen atirusun karşı yolunda çarsının ıcınde..muzo ise fatih mah. greens in karşısında. bide orayı dene :):):)

teşekkür ederiim ama ben yeni taşındığım için buraları hiç bilmiyorum açıkcası o yzden yakınımda bi kuaför bulursam uzağa gitmeme gerek kalmaz die düşünmüştüm (:

Back