Taşınıcaz inşallah başakşehirde oturuyorum buradan ev tutmuştuk ev sahibi biraz zor anlaşılan birisi gibi bu yüzden vazgeçtik burada bulamıyoruz şu an (ve ay sonuna oturduğumuz evi teslim etmemiz gerek başkası taşınacak) bu yüzden beylikdüzüne bakıyoruz netten lütfen önereceğiniz direk site adresi olursa müthiş olur :)
istediğimiz düzgün temiz (5-6 yılı geçenler eskimiş oluyor fotoları gördüğüm kadarıyla) bir site olsun e5 metrobüse yakın olsun bir de eğer havuzu varsa açık yada yol üstünde olmasını istemiyorum şahsen :)
bilenler yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
beylikdüzünde metrobüse yakın ev bulmak çok güç geçen sene emlakcı bizi kandırmıştı metrobüse 10 dk diye esenyurttan ev tuttuk arabayla 10 dk mış igrenc bi yer minibüsler tıka basa nefret ettim burdan burayı ist dan ayırmaları lazım
biz şimdi çorlu ya taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla ben esenyurttan bayrampaşadaki anneme 1,5 saatte gidiyorum çorludan biniyorum otobüse 1,5 saatte annemlerdeyim sırf bu sebepten kabul ettim çorluyu