Beylikdüzü tarafında gidipte memnun kaldığınız önrebileceğiniz lazer yada igneli epilasyon yapan bir yar varmı?Artık bu sakal gibi çıkan tüylerden kurtulmam lazım ...
lazere sakınnnnnnnnnnnn bulaşma
iğneli olarakta avcılar kybeleyi önerebilirim
beylikdüzündede birkaç yer var ama hepsi kuaför tarzı ufak yerler
ilgilendiğin için öncelikle tşklerlazere sakınnnnnnnnnnnn bulaşma
iğneli olarakta avcılar kybeleyi önerebilirim
beylikdüzündede birkaç yer var ama hepsi kuaför tarzı ufak yerler
Meraba beylizduUnde nerede yaptrdiniz acaba igneli epilasyonu banada yardimci olun lutfen neresi iyi bn buyukcekmecedeyim ama temiz bir yer bulamiorum siz ne yaptnizMerhaba,
Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hem açık kumral hem tüy yumağı gibiyim. mafoldumben
Dolayısıyla daha önce gittiğim bir merkez beni lazer için geri çevirdi. Ancak bu bölgede beylicium 'un içinde bir merkez var bilen kişiler muhakkak vardır. Orada deneme yaptılar ve sistemin tüylerimi gördüğünü söylediler. Fakat 3 ay boyunca dökülen tek bir kıl bile olmadı böylece vazgeçtim. Bu semtte veya yakın bölgelerde hem lazer hem iğneli yapan güvenilir merkez önerebilir misiniz? Ben fizyomed isminde bir firma buldum bakırköy, beylikdüzü ve şişli'de şubeleri gözüküyor. Ancak bir sitede firmada yapılmış lazer epilasyon sonucu yanık olayı olduğu hakkında şikayet vardı. Lütfen yardımcı olun artık erkek gibi hissetmekten psikolojim bozuldu. senağlama
Sevgilerimle
iyi günler çok önce açmışınız konuyu.iyi güvenilir bi yer bulabildiniz bende böyle bi yer arıyorum....
Merba banada yardimci olabilir misiniz beylikduzunde nerde yaptrdiniz lutfen igneli istiyorumbeylikdüzü dermastara iğneli yaptırıorm grçekten çok çook memnunum gözüm kpalı tavsiye ediyorum bi blogerın önerisiyle evime yakın ve işlem ypılack bölge uyuşturulacağı için gitmiştim iyiki de gtmişim hijyen ve güleryüzde cabası
Merba banada yardimci olabilir misiniz beylikduzunde nerde yaptrdiniz lutfen igneli istiyorum
beylikdüzü dermastara iğneli yaptırıorm grçekten çok çook memnunum gözüm kpalı tavsiye ediyorum bi blogerın önerisiyle evime yakın ve işlem ypılack bölge uyuşturulacağı için gitmiştim iyiki de gtmişim hijyen ve güleryüzde cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?