• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Beylikdüzü

lioness

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
15
1
611
İstanbul
Merhaba,

Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hem açık kumral hem tüy yumağı gibiyim. mafoldumben
Dolayısıyla daha önce gittiğim bir merkez beni lazer için geri çevirdi. Ancak bu bölgede beylicium 'un içinde bir merkez var bilen kişiler muhakkak vardır. Orada deneme yaptılar ve sistemin tüylerimi gördüğünü söylediler. Fakat 3 ay boyunca dökülen tek bir kıl bile olmadı böylece vazgeçtim. Bu semtte veya yakın bölgelerde hem lazer hem iğneli yapan güvenilir merkez önerebilir misiniz? Ben fizyomed isminde bir firma buldum bakırköy, beylikdüzü ve şişli'de şubeleri gözüküyor. Ancak bir sitede firmada yapılmış lazer epilasyon sonucu yanık olayı olduğu hakkında şikayet vardı. Lütfen yardımcı olun artık erkek gibi hissetmekten psikolojim bozuldu. senağlama

Sevgilerimle

iğneli epilasyon öneririm size,lazer kesinlikle kıl kaybı yapamaz sizde

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Lazer yaygınlaştığından bu yana iğneli epilasyon için merkez bulmak oldukça zorlaştı sanıyorum. Sizce bütün vücut için dayanılabilir bir acı mıdır? Ben dövme yaptırmış biriyim ve kesinlikle canım tatlı olduğu halde en ufak uyuşturma olmadan dövme yaptırmayı rahatlıkla katlanılabilir bulmuştum. Güvenilir bir yer tavsiye edebilen olursa çok mutlu olacağım. Bir de üniversiteden bir arkadaşımın iğneli epilasyona 2 yıl kadar devam ettiği zamanı anımsıyorum bütün kolları yara bere ve kabuk içindeydi sonrasında ise kahverengi lekeler yıllar boyu kaldı. Ben de açık tenliyim ve cildim çok hassas. Size korkularımın çok yersiz gibi gelebileceğini biliyorum ama sanırım biraz cesaret ve güvenilir mekan önerisi kurtarıcım olacak. :kedi:
Tekrar teşekkürler
Sevgilerimle

Beylikdüzü tarafında gidipte memnun kaldığınız önrebileceğiniz lazer yada igneli epilasyon yapan bir yar varmı?:5::5: Artık bu sakal gibi çıkan tüylerden kurtulmam lazım ... :19::19:

Beylikdüzü tarafında gidipte memnun kaldığınız önrebileceğiniz lazer yada igneli epilasyon yapan bir yar varmı?:5::5: Artık bu sakal gibi çıkan tüylerden kurtulmam lazım ... :19::19:

lazere sakınnnnnnnnnnnn bulaşma
iğneli olarakta avcılar kybeleyi önerebilirim
beylikdüzündede birkaç yer var ama hepsi kuaför tarzı ufak yerler

sen kyblede igneli yaptırıyormusun? lazeri 1,5 sene önce alexandra ile yaptırdım cene bölgemde çok tüylenme yaptı ve siyah sakallar oldu,istanbulda gittigim merkezlerde alexandra olduğu için yapamayacaklarını etki etmiyeceğini söylediler, diod yada igneli yaptırmam gerekiyormuş. beylik düzündeki acıbadem de diode lazer için randevu aldım ama artık onlarda yapamayız derlerse ya oranın igeneli yapan kişi ile görüşeceğim yada senin önerdiğin yere bakıcam
birde yapan kişi kim? ne kadara yapıyor:16::16:

ilgilendiğin için öncelikle tşkler

bu dediğin yer avcılar kyble lazer sanırım (ignelide yapıyorlarmış) söylediğin yeri araştırdım canım hakkında olumlu yoruma rastlamadım diyebilirim. sende iz problemi felan oldumu?

iyi günler çok önce açmışınız konuyu.iyi güvenilir bi yer bulabildiniz bende böyle bi yer arıyorum....

beylikdüzü dermastara iğneli yaptırıorm grçekten çok çook memnunum gözüm kpalı tavsiye ediyorum bi blogerın önerisiyle evime yakın ve işlem ypılack bölge uyuşturulacağı için gitmiştim iyiki de gtmişim hijyen ve güleryüzde cabası

Merhaba,

Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hem açık kumral hem tüy yumağı gibiyim. mafoldumben
Dolayısıyla daha önce gittiğim bir merkez beni lazer için geri çevirdi. Ancak bu bölgede beylicium 'un içinde bir merkez var bilen kişiler muhakkak vardır. Orada deneme yaptılar ve sistemin tüylerimi gördüğünü söylediler. Fakat 3 ay boyunca dökülen tek bir kıl bile olmadı böylece vazgeçtim. Bu semtte veya yakın bölgelerde hem lazer hem iğneli yapan güvenilir merkez önerebilir misiniz? Ben fizyomed isminde bir firma buldum bakırköy, beylikdüzü ve şişli'de şubeleri gözüküyor. Ancak bir sitede firmada yapılmış lazer epilasyon sonucu yanık olayı olduğu hakkında şikayet vardı. Lütfen yardımcı olun artık erkek gibi hissetmekten psikolojim bozuldu. senağlama

Sevgilerimle
Meraba beylizduUnde nerede yaptrdiniz acaba igneli epilasyonu banada yardimci olun lutfen neresi iyi bn buyukcekmecedeyim ama temiz bir yer bulamiorum siz ne yaptniz

iyi günler çok önce açmışınız konuyu.iyi güvenilir bi yer bulabildiniz bende böyle bi yer arıyorum....
beylikdüzü dermastara iğneli yaptırıorm grçekten çok çook memnunum gözüm kpalı tavsiye ediyorum bi blogerın önerisiyle evime yakın ve işlem ypılack bölge uyuşturulacağı için gitmiştim iyiki de gtmişim hijyen ve güleryüzde cabası
Merba banada yardimci olabilir misiniz beylikduzunde nerde yaptrdiniz lutfen igneli istiyorum

Meraba lazer yaptıracağım bende beylikdüzü medilife geçiyor aklımda ama kararsızım :(

Dermastar inanılmaz kabalar!!! Whatsuptan fiyat için bilgi rica ettim kaç gün cvp vermediler...

Back