- 17 Mayıs 2015
- 6
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi gunesbilgin
ben orada doğum yapmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsaBeylikdüzü medilife da doğum yapacaklar
Ben senem hanıma gidiyorum cok da memnunum tek sikinti randevu almak oluyor zaten doguma cok kalmadikime gidiyorsunuz acaba ?
güleryüzlü ve bilgili midir? riskli bir gebelik çünkü benim ki.Ben senem hanıma gidiyorum cok da memnunum tek sikinti randevu almak oluyor zaten doguma cok kalmadi
işinde çok iyi kesinlikle tavsiye ederim o hastanede kadın doğumcularda en iyi o hatta içini çok rahatlatır bence bi çok doktora gittim onda karar kıldım ablamda onda doğum yaptı gerçekten bilgili ve tatlı dilli bi bayangüleryüzlü ve bilgili midir? riskli bir gebelik çünkü benim ki.
hangi hastaneye geçtiniz acaba ?Orada doğum yapacaktım ama burcu betül doktora aradığımda ulaşamıyor olmaktan dolayı doktorumu da hasteneyi de değiştirdim,umarım hayırlısı bu olur
işinde çok iyi kesinlikle tavsiye ederim o hastanede kadın doğumcularda en iyi o hatta içini çok rahatlatır bence bi çok doktora gittim onda karar kıldım ablamda onda doğum yaptı gerçekten bilgili ve tatlı dilli bi bayan