Beylikdüzü medilife da doğum yapacaklar

Bende selda hanima gidiyorum ama doğum sonrası nasıl biryer merak ediyorum doğrusu... pis diyenler de oldu daha odalara bakamadım.

bende odalara bakmadım. ben filiz hanıma gidiyorum ama memnun değilim , zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorum , herkes selda hanım iyi midir ?

Selda hanim iyi bir doktor tabi benim normal bir hamilelik.bana soru bırakmıyor herseyi anlatıyor. Bakalım son anlarda nasıl olacak. Allah yardımcın olsun canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok özel değilse problem ne hamilelikte

güleryüzlü ve bilgili midir? riskli bir gebelik çünkü benim ki.
işinde çok iyi kesinlikle tavsiye ederim o hastanede kadın doğumcularda en iyi o hatta içini çok rahatlatır bence bi çok doktora gittim onda karar kıldım ablamda onda doğum yaptı gerçekten bilgili ve tatlı dilli bi bayan

Ben oraya gidiyordum Filize Gittim hoşuma Gittim Selda hanım iyide Dediğim dedik..
şeker Testini okadar ısrar Etti ki diyorum sagda solda ögle diyorlar bir aydınlatın bizi karar verelim bana laborant fişi veriyor.. eşim hemen aldı beni ordan çıktık 1 2 hafta geç oldu ama başka hastaneye yaptırmıştık kafamızdaki sorular gidince..
Birde Eşimin Arkadaşlarının eşini çok bekletmişler doktor uyananamamış Bir sürü şey yaşamışlar.
Eşim vazgeçti o yüzden

Orada doğum yapacaktım ama burcu betül doktora aradığımda ulaşamıyor olmaktan dolayı doktorumu da hasteneyi de değiştirdim,umarım hayırlısı bu olur

Merhaba meleginizi kucagiiza almissiniz cok sukur.
Medilife hastanesindemi yaptiniz dogumunuzu memnun kaldinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…