Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana international da tüp bebek yaptırmak isteyenler tedavi aşamasında olanlar ???

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
38
Arkadaslar merhaba bu topigi birbirimizle daha yakindan gorusup bildiklerimizi tecrubelerimizden've mevcut durumlarimizdan haberdar olabilmek icin aciyorum .Lutfen aranizda da paylasimda bulunmak isteyen olursa cok sevinirim çünkü beklemenin 've bu surecin ne kadar heyecanli zor oldugunu cok iyi bilirim.Benim için bu ikinci denemem olacak insallah ilkinde sonuc pozitifti 've bebegimi kucagima aldim bu sefer kardes istiyoruz tekrar basladik tedaviye su anda igne asamasindayiz bu seferde umudum cok yuksek insallah Rabbim bu kezde yuzumuzu guldurur 've isteyen herkesin. ilk seferimde kk den cok fazla sey ogrendim ozamanin uyeleri 've paylasimlari saolsunlar onumde hep bi umut isigi oldular bende 've bu topige katilimda bulunmak isteyen arkadaslariminda yeri zamani doktorlari prosödür lerden taking olmasinin daha net bilgilendirilecegimiz kanısındayım lutfen bilgilerimizi bilmek istediklerimizi paylasalim simdiden tesekkurler :)

Benim 22 nisanda beylikdüzü medicanada transferim yapıldı yarın test günüm inş hayırlı haberler alırım. İlk tüp bebek denemen medicanadamıydı senin ?

Medicana beylik duzunde 2 denemem oldu negatifti sonra tedaviye fulya bahçecide başladım ilk denemede hamileyim medicana yı hiç tavsiye etmiyorum hep zamanımı çaldılar hem paramı uzuntulerimde yanında hediye.

Bence Medicana beylikdüzünde yaptırdım ve pozitif oldu . Bu işler kısmet ..

Medicana beylik duzunde 2 denemem oldu negatifti sonra tedaviye fulya bahçecide başladım ilk denemede hamileyim medicana yı hiç tavsiye etmiyorum hep zamanımı çaldılar hem paramı uzuntulerimde yanında hediye.
Ben de medicana beylikdüzü tüp bebekten hiç memnun kalmadım çünkü problemin temelini bilmeden dangır dungur tedaviye başladık ve sonuç negatif. 2. denememi brüksel tüp bebek merkezinde gerçektireceğim. sizin adınıza çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…