Merhabalar arkadaşlar baya süredir dr arayışım bulunmaktaydı. Beylikdüzü büyükçekmece civarında önerilen en iyi doktor olarak Medicana Dr. Işık Üstüner söylenildi. Deneyimi olup bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum....
Ben henüz gebe değilim ama 2 aydır düşünüyorum takip için arıyorum. Bahsettiğiniz doktor kim?
Bende beylikdüzünde arıyorum medlife gidiyoruz fakat doktor güler yüzlü olmasına rağmen çok ilgisiz sorularımı hep geçiştiriyor biri doktor konusunda yardımcı olursa çok sevinirim
Bahçeşehir acıbadem’de . Ben kendisine 3 kere muayene için gittim fakat özel sigortam acıbadem i karşılamadığı için başka özel hastane arayışındayım. Kendisi mükemmel bir insandır kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Medicana’da Yıldız hanımı duydum onunla ilgili bilginiz var mı?
Doktor işi gerçekten çok sıkıntı. Ben de çok kararsızım biz daha yeni karar verdik ben bazı testler yaptırdım Allaha şükür hiçbişey çıkmadı sadece basit kist var bu da beni çok korkutuyo
İnşallah yakın zamanda çok güzel sonuçlar alırsınız :) Kist için çok korkulacak birşey yok dediler ama ben hiç güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?