• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA DR. IŞIK ÜSTÜNER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melekoz90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
74
50
8
31
Merhabalar arkadaşlar baya süredir dr arayışım bulunmaktaydı. Beylikdüzü büyükçekmece civarında önerilen en iyi doktor olarak Medicana Dr. Işık Üstüner söylenildi. Deneyimi olup bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum....

Merhabalar arkadaşlar baya süredir dr arayışım bulunmaktaydı. Beylikdüzü büyükçekmece civarında önerilen en iyi doktor olarak Medicana Dr. Işık Üstüner söylenildi. Deneyimi olup bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum....

Merhaba, ben de doktor arıyorum o civarlarda ama kimse paylaşım yapmamıs bu zamana kadar beylikdüzü b.çekmece civarı konularında dediğiniz doktoru bilmiyorum ama b.çekmece kolan hastanesinde Deniz bey var.doktor için çok iyi dıyorlar ama ben hastaneyi begenmiyorum. o doktor başka bi hastaneye geçse ona giderim. Başka da bildiğim bi doktor yok desem yeridir.

Aslında iyi olduğunu düşündüğüm bi doktor vardı beylıkdüzünde kardeşimin bebeğinin takibini ve doğumunu o yaptı ama doğum sonrası tavırları hiç hoşuma gitmedi doğumhaneden çıkınca iş bitiyo sanki taburcu olana kadar doğru düzgün ilgi alaka olmadı dr. tarafından. İnsan doğum sonrası daha çok ilgi bekliyo doğal olarak, benim önceliğim artık bu yönde.
siz gebelik için mi arıyorsunuz?

Ben henüz gebe değilim ama 2 aydır düşünüyorum takip için arıyorum. Bahsettiğiniz doktor kim?

bende o hastanede Selda hanımı çok duydum ama hastaneye güvenemedim. Daha büyük kapsamlı bir hastane düşünüyorum

ben acıkcası medicana medıcal park vs büyük isim yapmış hastanelere çok itibar etmiyorum. çok sıkıntılı oluyorlar genelde. Acıbadem hariç.

Acıbadem’de Semra hanım var onun ismini çok duydum. Hayırlısı olsun tabiki ama :) Siz hamile misiniz düşünüyor musunuz?

tüp bebek transferi için son 14 gün bi sorun çıkmazsa inşalllah. şimdi transfer için hazırlanıyorum. hangi acıbadem de acaba semra hn.?

Bahçeşehir acıbadem’de . Ben kendisine 3 kere muayene için gittim fakat özel sigortam acıbadem i karşılamadığı için başka özel hastane arayışındayım. Kendisi mükemmel bir insandır kesinlikle çok memnun kalırsınız.

Bende beylikdüzünde arıyorum medlife gidiyoruz fakat doktor güler yüzlü olmasına rağmen çok ilgisiz sorularımı hep geçiştiriyor biri doktor konusunda yardımcı olursa çok sevinirim

Bahçeşehir acıbadem’de . Ben kendisine 3 kere muayene için gittim fakat özel sigortam acıbadem i karşılamadığı için başka özel hastane arayışındayım. Kendisi mükemmel bir insandır kesinlikle çok memnun kalırsınız.

ben yoğun bakım ünitesi olan bir hastane arıyorum Allah korusun bi aksilik olmasın tabı ama yine de düşünmek gerek. ne zormuş ya doktor aramak :(

Medicana’da Yıldız hanımı duydum onunla ilgili bilginiz var mı?

hiç duymadım Yıldız hanımı aslında ben daha bir haftadır falan başladım araştırmaya.Şu an gittiğim tüp bebek merkezine 2 ay daha devam edeceğim. şimdiden araştırayım dedim iyiki başlamışım.

Doktor işi gerçekten çok sıkıntı. Ben de çok kararsızım biz daha yeni karar verdik ben bazı testler yaptırdım Allaha şükür hiçbişey çıkmadı sadece basit kist var bu da beni çok korkutuyo :KK43:

Doktor işi gerçekten çok sıkıntı. Ben de çok kararsızım biz daha yeni karar verdik ben bazı testler yaptırdım Allaha şükür hiçbişey çıkmadı sadece basit kist var bu da beni çok korkutuyo :KK43:

işin içine girince hergün bişey çıkıyor bnm tedavıye basladığımda hersey yolundaydı birden tıroıd hormonum tavan yaptı (ilaç kullanmama ragmen ) sonra transfer için hazırlığa basladık doktor rahmin ters dedi inşallah bundan sonrası sorunsuz gider.

İnşallah yakın zamanda çok güzel sonuçlar alırsınız :) Kist için çok korkulacak birşey yok dediler ama ben hiç güvenemedim

İnşallah yakın zamanda çok güzel sonuçlar alırsınız :) Kist için çok korkulacak birşey yok dediler ama ben hiç güvenemedim

yakından takip et kistini canım sen doktorlar bu tarz şeyleri çok gördüğü için biraz duyarsızlaşıyorlar galiba. Ama herkesin sorunu kendine özel ve farklı. İnşallah sen de güzel haberler alırsın senın için hayırlı olan zamanda.

Back