• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü Kolan'da Diş Hekimi Barbaros Bahçelioğlu'na Giden Var mı?

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Merhaba arkadaşlar...

Aşırı derecede dişçi fobim var.Nerdeyse 1 aydır dişim ağrıyor,bir türlü cesaret edip bir diş doktoruna gidemedim.Perşembe günü Kolan Hastanesinde kontrole gitmem lazım.Gitmişken acaba diş doktoruna da mı gitsem diyorum.Oradaki diş doktoru "Barbaros Bahçelioğlu"ymuş.Giden oldu mu? Hiç hekim hakkında yorum bulamadım da...

Yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba arkadaşlar...

Aşırı derecede dişçi fobim var.Nerdeyse 1 aydır dişim ağrıyor,bir türlü cesaret edip bir diş doktoruna gidemedim.Perşembe günü Kolan Hastanesinde kontrole gitmem lazım.Gitmişken acaba diş doktoruna da mı gitsem diyorum.Oradaki diş doktoru "Barbaros Bahçelioğlu"ymuş.Giden oldu mu? Hiç hekim hakkında yorum bulamadım da...

Yardımcı olursanız sevinirim...

benimde feci şekilde dişci fobim var. hemde çokkkkk! barbaros bey e bir gun acilde gitmiştim ve cok begendim. sakin cool tavrıyla insanı rahatlatıyo. fakat bu sabah kolan ı aradım barbaros beye yine gitmek için. oradan ayrılmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!
nerde olduğunu bilen var mı... sonunda birisine güvendim o da yok oldu

Back