beylikdüzü kolan hastanesi

fgtmso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
13
0
Arkadaşlar,

1 Aylık hamileyim. Beylikdüzü Kolan Hastenesinde Diler Hanım'a giden ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım oncelıkle hayırlı olsun. ılk 2-3 ay ona gıttım sonrasına degıstırdım mecburıyetten doktorumu. o zamanlar kanamam wardı ewde kalmıyodum kaldıgım yerde de en yakın b.duzu kolandı her hafta ya arzu hanıma o yoksada dıler hanıma gıdıyodum.
ıkısınıde sıddetle tavsıye ederım arzu hanımda dıler hanımda cok ıyı doktorlar uzerımde cok emeklerı war onların tawsıyelerı ıle atlattım o gunlerı...
Allah saglıkla dogurmanı nasıp etsın bebegını...

bende beylikdüzü kolana gidiyorum arzu hanıma iyi bi doktor memnunum yani doğumumuda o yapacak yakında.arzu hanıma giriyo çoğunluk güler yüzlü.

bilgilendirmeleriniz için teşekkürler...

Allah yardımcınız olsun:):1hug:

bende arzu hanıma gidiyorum.yalnız benim hastaneyle ilgili farklı bir şikayetim var.. randevu sistemi yok..saatlerce bekleyebiliyorsunuz.biz ilk gittiğimizde 2 saat beklemek zorunda kalmıştık..artı olarak, tahliller için ücret 600 tl dediler bize çok uçuk geldi.yaptırmadık.. bildiğiniz,tahlilleri daha uygun bi hastane varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…