Beylikdüzü kadın doğum doktoru

munirevysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
4
0
1
40
merhaba;

ben 26 haftalık hamileyim medilıfe hastanesinde aynur baysoy cemaloğlu'na gidiyorum doktorumdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum bu civarlarda iyi bir doktor bilen varmı aranızda???

avcılar hospital'in doktorlarını methediyorlar. Bir de oraya bakın isterseniz. Medicana dan onur beyi de öneriyorlar ama Medicana çok pahalı bir hastane açıkcası benim gözümü korkutuyor.

avcılar hospital'de nil var arkadaşım gitti memnun kalmadı ama avcılar medicanada faruk onur beyi diyorsun sanırım ondan randevu aldım methini çok duydum pazartesi bi gideceğim bakalım nasıl biri ama aynı onur beyden bahsediyorsak eger avcılar medicana cok pahalı değil fiyatları aldım ben

ben avcılar hospital de sadullah bey e gidiyorum. şimdilik bir problem yok tavsiye üstüne gitmiştim. beylikdüzü medicana ya sadece geçen hafta eşim için gitmiştik böbrek taşı düşürüyordu bir usg için 250 tl ücret ödedik. Bize biraz fazla geldi açıkcası.

hımm anladm ben avcılar medicanaya randevu aldım faruk onur başeğmez var orda baya tavsiye edildi ondan bahsediyosun sandım

evet doğrudur ben beylikdüzünde biliyordum. muayeneye gittikten sonra bilgilendirir misin hem doktor hem de fiyatlar konusunda

muayene ücreti 65 tl doğumlarda 1000-1500 arasındaymış aldım ben fiyatları ama doktora pazartesi günü gideceğim nasıl oldugunu yazarım burdan tabiki :)

Teşekkürler hayırlı olsun:)

Sedat bilecan var medilifeda doğuma tek gırıyor aslında mımaroba medıcellde de calışıo doğumları orada yaptrıo cok ii bı doktr ,,tavsıye ederım

merhaba;

ben 26 haftalık hamileyim medilıfe hastanesinde aynur baysoy cemaloğlu'na gidiyorum doktorumdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum bu civarlarda iyi bir doktor bilen varmı aranızda???

Neden memnun kalmadiniz aynur hanimdan ? Ben de belki dr. Degistirebilirim. Aynur hanimi onerdiler. Simdi kafam karisti ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…