Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Beylikdüzü İlkokul

eyluldoga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
2
0
Merhaba,

Mayıs 2007 doğumlu kızım için okul arayışı içerisine girdim. İlkokula gideceği yerde anaokuluna gitsin istiyorum fakat henüz okula karar veremedim çünkü , önemli olanın öğretmen olduğunu düşünüyorum. Fakat en azından yine de eğitimi iyi olan bir kaç okul önerisinde bulunabilirseniz ben de orada ki öğretmenler hakkında bilgi edinmeye çalışırım... Tecrübesi olan anneler bana bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba. Adakent ' te oturuyorum ve devlet okulu olsun istiyorum.....

canım bende o bölgede okul araştırıyorum..bizde ağustos gibi adakente taşınacağız büyük ihtimalle...orada koç ilköğretim okulu varmış..ben oraya gelip bakıcam...birde avcılarda borusan otomotiv zehra nurhan kocabıyık ilköğretim okulu var ki orası çok süper bir okul...zaten öğrencilerini kurayla alıyor ve anne babanın çalışıyor olması şartı var..etütlü bir okul..biz orayada bakıcaz..

merhaba arkdaslar cok uzun zaman olmus sızler yazalı ama ben de bu yıl kızım ıcın okul arayısı ıcerısındeyım sızler neler yaptınız beylıkduzunde tavsıye ettıgınız okullar hangılerı?

merhaba arkdaslar cok uzun zaman olmus sızler yazalı ama ben de bu yıl kızım ıcın okul arayısı ıcerısındeyım sızler neler yaptınız beylıkduzunde tavsıye ettıgınız okullar hangılerı?

Merhabalar beylikdüzünde bizimkent ve siteler ilköğretim hakkında bilgi sahibi olan var mı? 1.sınıf için okul arayışındayım teşekkürler şimdiden..

X