• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon beylikdüzü iğneli epilasyon merkezi tavsiye

betsys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
5
1
3
Merhaba.... Ben taksimde nur epilasyon gittim yıllar önce... Halen aktif çalışıyor.. istanbulda epilasyondan bol ne var sadece düzgün çalışan yok. iyi teknik ile çalışan biri bulduğunuzda iğneli epilasyonu tavsiye ederim... ben yıllar önce yüz, bacak .kol,koltuk altı. göbek, genital çevresini yaptırdım... bir defada dahi alınan kıllar geri çıkmıyor.. yapan önemli tabi... lazer iyi gibide kalın kılı inceltiyor , ince kıllarıda çoğaltıyor. kıllar inceldikten sonra görmüyor yada ağda jilet gibi yöntemler ile arada bir neremde ne var acaba diye bakmak zorundasınız her zaman... iğneli meşakatli iş ancak yaşam boyu harika..bir de iki el tekniği önemli arkadaşlar hızlı çalışmaları açısından bilginiz olsun

Bir kaç hafta önce bu yazıyı paylaşmıştım... Bilgi olsun diye ekleyeyim dedim... Nur epilasyon bu hafta itibari ile Taksim İstiklal de değil Beylikdüzün de hizmet vermeye devam edecek:)

Back