• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Beylikdüzü gelin başı

kivircik84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
247
416
103
Merhaba arkadaşlar, Eylül'de bende evliler kervanına katılacağım. Kuaför olarak Beylikdüzü Büyükçekmece önerilerinizi bekliyorum. Daha önce gittiğiniz ya da adını duyduğunuz güvenilir yerler için yorumlarınızı ce tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar, Eylül'de bende evliler kervanına katılacağım. Kuaför olarak Beylikdüzü Büyükçekmece önerilerinizi bekliyorum. Daha önce gittiğiniz ya da adını duyduğunuz güvenilir yerler için yorumlarınızı ce tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bizde kuafor bulamadık, bulmakla da olmyo kı ıcıne sınmesı gerekıyo o gun doluluk olmaması gerekıyo:31: Senın dugun ne zaman cnm?:16:

Eylülde, sizin? En kilit noktada kuaför :(

Bizde kuafor bulamadık, bulmakla da olmyo kı ıcıne sınmesı gerekıyo o gun doluluk olmaması gerekıyo:31: Senın dugun ne zaman cnm?:16:

Pardon. Yeniyimde forumda :) Sizin aklınızda varmı herhangi bir yer? Mali kuaför diye bahsetmişler bazı arkadaşlar giden memnun kalan varmı?

Pardon. Yeniyimde forumda :) Sizin aklınızda varmı herhangi bir yer? Mali kuaför diye bahsetmişler bazı arkadaşlar giden memnun kalan varmı?

Canım bende gorusucem gıdıp, ugurkan var karsıda orası da ıyı bır yer. Memnun kalınan yerler ıkısıde. Biz de hazırlıkları hızlandırmak için geldik buraya, çok fıkır cıkıyo buradan. Benımde eylul sayılır, 30 agustos dugunum :6: Bende kuaforlerin falan listesi var atayım sana mailini ara fıyat al ıstersen, ama özel mesaj atamıyosun sen galıba? e mailimi atayım mı sana canım?

Canım bende gorusucem gıdıp, ugurkan var karsıda orası da ıyı bır yer. Memnun kalınan yerler ıkısıde. Biz de hazırlıkları hızlandırmak için geldik buraya, çok fıkır cıkıyo buradan. Benımde eylul sayılır, 30 agustos dugunum :6: Bende kuaforlerin falan listesi var atayım sana mailini ara fıyat al ıstersen, ama özel mesaj atamıyosun sen galıba? e mailimi atayım mı sana canım?

Yani bilinen ve Memnun kalınan yerler mi mali ve diğer dediğiniz? Siz kimden öğrendiniz? Yani bizzat gidip yaptırdınız mı? Karşı çok ters. B.düzü tarafı olmalı

Yokmu kimse arkadaşlar :(

Benm düğünüm de eylül de

beylikdüzü ve avcılar olabilir , mali kuaför nerde?

B.düzünde marjinal kuaför iyimiş ama fiyatları nasıldır bilmiyorum , 250 - 300 tl üzeri bana pahalı geliyor , sizce ?

Merhabalar,
Professional make up eğitimi aldım. Orjinal Kyrolan ve mac ürünleri kullanıyorum.
Piyasada cok fazla sahte ürün kullanan kendini makyöz diye tanıtan insan var
.Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.İstenilen yere gelebilirim

Back