Beylikdüzü esenyurt kadın dogum önerisi

Meku

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
233
49
21
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz

Hım bende araştırıyorum bakalım medilife de muayene ücretleri ne kadar öğrendiniz mi
Ben yabancı olarak sigorta ile başka bölüme muayene oldum 470 ti kadın dogum bilmiyorum ne kdr medihaus ta 390 muayene oldum sigorta ile kadın doguma

Esencan Hastanesi Süreyya Merden. Çok ilgili, zarif bir kadın 😍

medicana üner hocaya iyi dediler .. Ben avcılar hospıtal nil hanıma gittim ilk çok iyi oda ama hastaneyi beğenmedim medicana üner hoca yada metin hocadan devam edeceğim sanırım. Başka önerisi olan var mı

Kolan hastanesi esra kartal, reyap hastanesi gönül kazezoğlu, avcılar hospital türkan mutafoğlu

Merhabalar, Süreyya hanıma mı gidiyorsunuz ? Biraz bilgi alabilir miyim? Ben de esencana gitmeyi düşünüyorum, ya Elif hanıma ya Süreyya hanıma 🌸🙏🏻
İlk evliliğim süresince gitmiştim. Çok ilgili, şeffatli bir doktor. Bende hpv virüsü vardı. Onu yakmıştı. O zamanlar çocuğum yoktu. Sonrasında da Antalya’ya taşındık.

Avcılar Anadolu hastanesi Hakan Kılınç kendisi hastanenin baş hekimi ayriyeten kadın doğum doktoru güler yüzlü işinde çok iyi bende arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum sizede tavsiye ediyorum

Merhabalar muayene ücreti nedir acaba Anadolu'da birde doğum ücretleri

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz
İstanbul'da Nehir Bayram öncelikli tavsiyem. Bir de Songül Kaloğlu. Durumunuz çok iyi ise Semra Özer de çok iyidir. Nehir Hanım 2.doğumuma eşlik etti, aşırı memnun kaldım, çok tavsiye ederim.

X