Beylikdüzü çocuk doktoru tavsiye

Kndmrgl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
107
88
29
Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak beylikdüzünde tavsiye edebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı? Benim için önemli olan düzgün ilgilenmesi, ve telefon numarasını paylaşması yani acil bir durumda ulaşabilmek istiyorum. Lütfen deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak beylikdüzünde tavsiye edebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı? Benim için önemli olan düzgün ilgilenmesi, ve telefon numarasını paylaşması yani acil bir durumda ulaşabilmek istiyorum. Lütfen deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba, beykent universitesi ozden durmus hanima goturuyorum bebisim 2 aylik genel takibini yapiyor kendisi cok tatli guleryuzlu birisi kendisi ayni zamanda universitenin de hocasi eger beykent tarafina yakinsaniz oneririm

Merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın buldunuz mu acaba doktor bende arıyorum doktor o sebeple soruyorum şimdiden teşekkürler :)

X