• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beylikdüzü bölgesinde kadın doğum doktoru ve hastane

aylindk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1
0
6
34
İstanbul
merhabalar,
ben şu anda beylikdüzü tıp merkezinde bulunan dr.halil beye gidiyorum.17.haftamdayım.kendisinden çok memnunum fakat tam kapsamlı bir hastanede doğum yapmak istediğim için hastane ve doktor araştırması içerisindeyim.bilgi sahibi olanlar cevap yazabilir mi?

merhabalar,
ben şu anda beylikdüzü tıp merkezinde bulunan dr.halil beye gidiyorum.17.haftamdayım.kendisinden çok memnunum fakat tam kapsamlı bir hastanede doğum yapmak istediğim için hastane ve doktor araştırması içerisindeyim.bilgi sahibi olanlar cevap yazabilir mi?

Aylin hanım merhaba,
dün aynı merkeze bende gittim Dr. Ayten hanıma muayene oldum ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hastanenin muayene ücreti çok uygun fakat daha ilk testlerde istedikleri ücret bana çok yüksek geldi sgk lı olduğum halde 265 Tl ücret istediler sizin hamileliğiniz ilerlediği için bana hastanenin fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz.İkili test 3 lü test Nst ve diğerleri ile ilgili sgk lı hastadan aldıkları ücret ne kadar acaba.Teşekkür ederim.

Back