• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beylikduzu beykent yakuplu civarinda gundelikci onerebilirim

hapsuruk

KizimKocamKendim:)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
2.130
1
66
İstanbul
arkadaslar beylikduzu civarinda oturuyorsaniz ve guvenilir bir
temizlikci ariyorsaniz benim yardimcimi onerebilirim
ben anahtari bile birakip cikiyorum
annemede gidiyor ve bos gunleri var
ihtiyac sahibi ve durust bir insandir
ilgilenirseniz yardimci olmak isterim

ben ilgileniyorum.iletişim bilgisi yada nasıl ulaşabilirim.yakupluda oturuyorum ve de acill

özel msj atamıyorum ama bana acil lazım b.düzünde yardımcı olur musunuz

Ne kadara geliyor. Bana acil cevap yazabilir misiniz? 2 aylık bi bebeğim var ve hiçbirşeye yetişemiyorum çıldıracağım!!!

Kendisine nasıl ulaşabiliriz?

Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır hizmet veriyorum farkı fark etmek isteyenler iletisime geçebilirsiniz memnuniyet garantisi verebilirim ve referansda verebilirim iletişim 0541 748 48 05

ben ilgileniyorum.iletişim bilgisi yada nasıl ulaşabilirim.yakupluda oturuyorum ve de acill
Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır farkı fark etmeniz için tek yapmanız gereken iletisime geçmek referanslar verebilirim memnuniyet garantisi veriyorum 0541 748
özel msj atamıyorum ama bana acil lazım b.düzünde yardımcı olur musunuz

Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır temizleme farkı fark etmeniz için iletişim geçin 0541 748 48 05

merhaba Beylikdüzü Büyüksehir mahallesinde oturuyorum haftada 5 gün yarım gün veya tam gün gelecek ev işlerinde ve yemek de yardımcı bayan arıyorum 3,5 yasında bir oglum var okula gidiyor.Saat 17:40'da servisten iniyor onu karşılayacak (ben saat 19:00^da eve geliyorum,yaklasık 1,5 saat cocukla duracak:bu arada babaanne ve dede arka sokakta oturuyor onlarda cocugu alıp oynatabilir yemegini yedirebilir cocuk pek iş yaratmıyor. Ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var Evimizin insanı olacak kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum .Özelden mesaj atabilir ekingok@hotmail.com adresine mail atılabilir

Back