• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Beylikdüzü Bakırköy arası kına mekanları

riseros

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
570
344
323
Merhaba kızlar 5 ekimde düğünüm var.. dugunden bir hafta önce kına gecesi yapicam Bakırköy ve ya Beylikdüzü civarında önerebileceginiz bir mekan var mı :)) simdiden teşekkürler :))

Merhaba kızlar 5 ekimde düğünüm var.. dugunden bir hafta önce kına gecesi yapicam Bakırköy ve ya Beylikdüzü civarında önerebileceginiz bir mekan var mı :)) simdiden teşekkürler :))

canım beylikdüzü kültür merkezi var
sonra gönül davet white corner var
bakırköyde yine gönülm davet salonlarına bakabilirisn:34:

canım beylikdüzü kültür merkezi var
sonra gönül davet white corner var
bakırköyde yine gönülm davet salonlarına bakabilirisn:34:

Teşekkür ederim canım bugün Bakırköy sanat merkezine bakicam gönül davet aklimda yoktu ama gitmisken onada bi bakmayi düşünüyorum cok fazla kisiden duydum bu yeri..

Aralık ayı için :18: güngören Haznedar bakırköy gaziosmanpaşa 500 evler civarlarında kına yapabileceğimiz müzik sistemi olan cafe tarzı yerler arıyorum arkadaşlar. Söyle rahat rahat oynayıp eğlenebileceğimiz:46: Bir yer arıyoruz. Tabii fiyattaaa cazip olmalı yardımlarınızı bekliyorum :34: :34:

Avcılarda da Villa Tuana var gündüzleri cafe restoran tarzı bir yer akşamları ise eğlence mekanına dönüşüyor küçük bir bahçesi dev bir ceviz ağacı var otopark sorunu yok,bişr kına gecesi bir de sünette gittim ve çok keyif aldım bakmanın öneririm
Herşey dahil eğlencenin maliyeti 1000 lirayı geçmiyordu son gidişimizde sorduğumda
Aralık ayı için bizde tutmayı düşünüyoruz yeğenimin sünneti için
Umarım gönlüne göre aradığın biyer bulursun,şimdiden mutluluklar canım

Aralık ayı için :18: güngören Haznedar bakırköy gaziosmanpaşa 500 evler civarlarında kına yapabileceğimiz müzik sistemi olan cafe tarzı yerler arıyorum arkadaşlar. Söyle rahat rahat oynayıp eğlenebileceğimiz:46: Bir yer arıyoruz. Tabii fiyattaaa cazip olmalı yardımlarınızı bekliyorum :34: :34:

Canim ben anca bugun firsat bulup Bakırköy sanat merkezine bakabildim bayildim acikcasi cok guzeldi bahcelievler ve incirlidede sube aciyolarmis bi bak derim gecen ayda bi arkadasimin kinasi oldu Gaziosmanpaşa meydanda garanti bankasinin altinda Gözde düğün solanu 500 600 lira civari bir rakam odemislerdi

Avcılarda da Villa Tuana var gündüzleri cafe restoran tarzı bir yer akşamları ise eğlence mekanına dönüşüyor küçük bir bahçesi dev bir ceviz ağacı var otopark sorunu yok,bişr kına gecesi bir de sünette gittim ve çok keyif aldım bakmanın öneririm
Herşey dahil eğlencenin maliyeti 1000 lirayı geçmiyordu son gidişimizde sorduğumda
Aralık ayı için bizde tutmayı düşünüyoruz yeğenimin sünneti için
Umarım gönlüne göre aradığın biyer bulursun,şimdiden mutluluklar canım

Canim tam yeri nerede ben daha oncede okumustum orayi bir yorumda merak ettim ama internet sitelerini falan bulamadim :/

Back