Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası beylikdüzü, bahçeşehir, büyükçekmece civarı anaokulu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kolikbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
11
2
Merhaba herkese,

3,5 yaşında bir kızım var. halihazırda bir anaokuluna gidiyor ama okulla ilgili sorunlarımız var ve devam edebileceğimizi sanmıyorum. Biz beylikdüzündeyiz, bu nedenle burada veya çevre ilçelerde daha çok bir özel okulun ana okulu olabilecek, modern, Atatürkçü bir okul bir arayışı içindeyiz.
Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

kesinlikle beylikdüzü okyanus koleji, fiyatlar çok uçuk değil, yarım gün ile başlayabilirsin

Beylikduzu adakentte portakalagacini tavsiye ederim hala okul degistirmediyseniz. Istediginiz kriterlere uygun. Benim 2 cocugum 2 yildir devam ediyor memnunum

Bahçeşehir’de Minik Dehalar Anaokulunu tavsiye ederim. 2 çocuğum da orada. Kurucusu anne, kızı ve kuzeni öğretmen. Aile sıcaklığı, bol kepçe yemek vermeleri, çocukların tıpkı bir anne gibi gözlerine bakmaları, hijyenin mükemmel olması daha sayabileceğim çok artıları var.
Oğlum yemeklerin tadını bilmez aşırı seçiciyken şu an her şeyi yer hale geldi. Özgüvenleri tavan yaptı. İnat, yaramazlık gitti, olgun ve aklıbaşında çocuklar geldi. Çocukların yaptığı etkinlikleri soran olursa anlatırım (montessori dahil)
Benim gibi endişeli, panik anneler varsa asla başka okul aramayın. Birçok okulla görüştüm civarda, adları duyulmuş olanlar bile sınıfta kaldılar. 2. Eviniz olacağının garantisini veriyorum, o derece. Benim yaşadığım endişeyi yaşayan annelerin, bu stresi yaşamamaları için paylaştım. Sevgi ile yoğrulmak bu demek sanıyorum.

tema kıds var faceden takıp edıyorum cok guzel bır yere benzıyor cocuklar devamlı spor yapıyor ama tabıkı gıdıp gormedım

Bahçeşehir’de Minik Dehalar Anaokulunu tavsiye ederim. 2 çocuğum da orada. Kurucusu anne, kızı ve kuzeni öğretmen. Aile sıcaklığı, bol kepçe yemek vermeleri, çocukların tıpkı bir anne gibi gözlerine bakmaları, hijyenin mükemmel olması daha sayabileceğim çok artıları var.
Oğlum yemeklerin tadını bilmez aşırı seçiciyken şu an her şeyi yer hale geldi. Özgüvenleri tavan yaptı. İnat, yaramazlık gitti, olgun ve aklıbaşında çocuklar geldi. Çocukların yaptığı etkinlikleri soran olursa anlatırım (montessori dahil)
Benim gibi endişeli, panik anneler varsa asla başka okul aramayın. Birçok okulla görüştüm civarda, adları duyulmuş olanlar bile sınıfta kaldılar. 2. Eviniz olacağının garantisini veriyorum, o derece. Benim yaşadığım endişeyi yaşayan annelerin, bu stresi yaşamamaları için paylaştım. Sevgi ile yoğrulmak bu demek sanıyorum.
İnternetten biraz baktım okula ve benim de ilgimi çekti. 2-5 yaş arası çocuklar içinmiş. Peki fiyatlar nasıl acaba biraz yüksek sanki?

İnternetten biraz baktım okula ve benim de ilgimi çekti. 2-5 yaş arası çocuklar içinmiş. Peki fiyatlar nasıl acaba biraz yüksek sanki?
O kadar rezalet bir anaokuluna gittim ki görüşmeye. Fiyatı bizimkinden fazlaydı. Hayır değil. Gayet makul. Telefon isterseniz verebilirim. Ben okul ararken hayatı kendime zehir ettim resmen. Kimse bunu yaşamasın bütün samimiyetimle söylüyorum..

X