• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü Avcılar kadın doğum tavsiye

Kndmrgl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
107
88
28
29
Arkadaşlar merhaba. Beylikdüzü ve avcılarda kaıdn doğum doktoru tavsiye verebilecek olan var mı? Kadın bir doktor olmasını tavsiye ediyorum. İlgili bir doktor arıyorum bir doktora gittim resmen terslendi bilgi verirken hep. Yardımcı olur musunuz lütfen. Doğum için arıyorum.

Kadın değil ama reyap da Mehmet alicik var ben çok memnunum doğum yapmadım gebelik istediğim için gidiyorum eşimin arkadasinin tavsiyesi üzerine gittim beni çok rahatlatti

Kadın değil ama reyap da Mehmet alicik var ben çok memnunum doğum yapmadım gebelik istediğim için gidiyorum eşimin arkadasinin tavsiyesi üzerine gittim beni çok rahatlatti
Bende Bayadır araştırıyorum ama henüz iyi bir doktora denk gelemedim. Allah inşallah en kısa sürede beklediğiniz habere kavuşturur sizi de 😊 Bakalım inşallah bende bulurum aradığım gibi bir doktor çok geriliyorum bu konuda

Arkadaşlar merhaba. Beylikdüzü ve avcılarda kaıdn doğum doktoru tavsiye verebilecek olan var mı? Kadın bir doktor olmasını tavsiye ediyorum. İlgili bir doktor arıyorum bir doktora gittim resmen terslendi bilgi verirken hep. Yardımcı olur musunuz lütfen. Doğum için arıyorum.
Merhaba...Benim 12 senelik canım doktorum Beylikdüzü Medilife hastanesinde Dr.Senem Aras..Çok tatlıdir ilgilidir...İki doğumumu da o yaptirdi..Ayrıca Kadın hastaliklarinda da çok iyidir.Tavsiye ederim...

Merhaba...Benim 12 senelik canım doktorum Beylikdüzü Medilife hastanesinde Dr.Senem Aras..Çok tatlıdir ilgilidir...İki doğumumu da o yaptirdi..Ayrıca Kadın hastaliklarinda da çok iyidir.Tavsiye ederim...
Senem hanımı genelde çok yazan olmuş ama mesai saati diğer doktorlara göre daha kısaymış sanırım bir de mesai içerisinde olmazsa doğum gelmiyormuş doğru mu acaba?

Senem hanımı genelde çok yazan olmuş ama mesai saati diğer doktorlara göre daha kısaymış sanırım bir de mesai içerisinde olmazsa doğum gelmiyormuş doğru mu acaba?
Şuan belkide Virüs dolayısla mesai saatlerini kısaltmiş olabilir bu konuda hiç bilgim yok açıkçası.Ayrıca Çok sevilen bir doktor ve o yüzden hastasıda çok.Malesef randevu almak için ısrarla aramak gerekiyor..Ben en son 2.doğumumu 5 sene önce yaptim Hatta pazar günüydü...Kadıncağız Hastaneye çok uzak yerdeydi çağırdık geldi..O gelene kadar da asistanlar hemşireler zaten pervane döndüler etrafımda...O gelince en fazla 5 dk da doğumumu yaptım zaten.Yani iki kızımdada çok memnun kaldim...Bende sizin gibi çok araştırmiştim..Senem hanıma karar vermiştim...Eğer Senem hanım olmasaydı Avcılar hospitalde Nil hanım Ve Sadullah beye giderdim..Onlarında çok methini duydum..

Beylikduzu medihaus Kamer Bey. Bahcelievler de Nisa hastanesi Asiye hanım. İki cocugumu bu doktorlarda dogurdum

Back