Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları beylikdüzü adakent-megakent civarında tavsiye edeceğiniz kreş var mı?

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
merhaba herkese,
2008 doğumlu kızımı bu ay kreşe başlatmayı düşünüyorum. beylikdüzündeki hemen hemen tüm kreşlere baktım, gezdim. Ancak en iyi referans oraya gidenlerden alacağım referanstır diye düşünerek sizlere sormak istedim. bu bölgede çocuğunu kreşe gönderip memnun olanlar varsa (hem eğitim, hem güvenlik, içinizin rahat ettiği bir okul yani) bana hangi kreş olduğunu yazabilirler mi? Şimdiden herkese teşekkürler.

Benim 2009 doğumlu oğlumun gittiği kreşden öğretmenin den ben çok memnunum gittim gezdim öğretmeniyle de arayı baya ilerlettim ve içim rahat Migros arkasında koru park var Ordaki ORTHİSAR SİT.1.KATTA Hemen Hecem Anaokulu ben çok memnunum tülay hanım okul müdüresi oğlumun öğretmeni de Gamze öğretmen büyük ihtimalle aynı öğretmen olur senin kinede ..

çok teşekkürler canım ama orası bana biraz uzak kalıyor, tercihim megakent taraflarından yana. çalışmadığım, evde olduğum için bişey olduğunda hemen gidebilmeliyim diye düşünerek evimin yakınlarından bakıyorum. Ama buralardan bulamazsam değerlendiririm elbette.

adakentte başar eğitim ve minik dahiler arasında kaldım. bu yuvalar hakkında bilgi sahibi olan var mı? :KK50:

Bir Demet Anaokulu var Yeşil Flamingo sitesinde eğitimi ve ogretmenlerı cok ıyı, fiyatlarıda oldukça uygun.

merhaba herkese,
2008 doğumlu kızımı bu ay kreşe başlatmayı düşünüyorum. beylikdüzündeki hemen hemen tüm kreşlere baktım, gezdim. Ancak en iyi referans oraya gidenlerden alacağım referanstır diye düşünerek sizlere sormak istedim. bu bölgede çocuğunu kreşe gönderip memnun olanlar varsa (hem eğitim, hem güvenlik, içinizin rahat ettiği bir okul yani) bana hangi kreş olduğunu yazabilirler mi? Şimdiden herkese teşekkürler.

bende ataköyde oturuyorum kültür kolejinin anaokulunu tavsiye ederim eğer uzak ise bahçeşehirde de kültür2000 kolejinin anaokulu var. özellikle koleji seçtim çünkü ileriki yıllarda adaptasyon sorunu yaşamasın diye kolejin ilkokuluna devam etmesini düşünüyorum. size tavsiyem bu şekilde bir yere başlatmanız.

Beylikdüzünde Özel Çağdaş Anaokulunu öneririm. O kadar çok okul gezip artık başımız döndüğü bir an da tanışmıştık Senem hnm ile . . . Oğlumuz yaklaşık 3 aydır o kadar mutlu ki, akşam da okula gidecekmiş :)) Başta okulun sahibi Senem hnm ve öğretmenimiz Nesrin hnm'a güleryüz ve verdikleri güven için teşekkür etmek isterim, iyi ki sizleri tanımışım.
Herkesin kriterleri farklıdır ama Çağdaş Anaokuluna gidip Senem hnm ve öğretmenleri ile tanışmanızı mutlaka tavsiye ederim.

Bahçeşehir de var çok güzel bi anaokulu Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim tam bir aile ortamı eğitim ve hijyen konusunda oldukça titizler minik dehalar anaokulu biz çok memnunuz

X