Yok Belediye değil, o mahallede yaşayan kişiler yapıyor bunu, maalesef aynı şey Başıma geldi yıllar önce, bahçemde sahiplendiğim minik kedilerim vardı, birde sokakta sevip okşadığım heybetli ama hiç zararı olmayan bir köpeğim, bir sabah kalktım hepsi zehirlenmiş, köpecik ve 3-4 yavru hemen ölmüş, 2 tanesiyse kıvranıyordu, birini kurtardım diğeri de acı Çekerek öldü, o hallerini görünce gelde delirme, sokak ortasında bağırdım yapan ortaya çıksın diye ama çıkmadı, içten içe kimin yaptığını biliyordum ama neysekim zehirliyorki bunları belediyemi...
töbe töbe o her kimse yeminlen tam sopalıkmışş.. kafayımı yemiş delimiymişş teee ne sinirlendim şimdiYok Belediye değil, o mahallede yaşayan kişiler yapıyor bunu, maalesef aynı şey Başıma geldi yıllar önce, bahçemde sahiplendiğim minik kedilerim vardı, birde sokakta sevip okşadığım heybetli ama hiç zararı olmayan bir köpeğim, bir sabah kalktım hepsi zehirlenmiş, köpecik ve 3-4 yavru hemen ölmüş, 2 tanesiyse kıvranıyordu, birini kurtardım diğeri de acı Çekerek öldü, o hallerini görünce gelde delirme, sokak ortasında bağırdım yapan ortaya çıksın diye ama çıkmadı, içten içe kimin yaptığını biliyordum ama neyse
O hayvanların çektiği acı, benim döktüğüm gözyaşlarının bedeli ödendi mi, o kişiyse ödendi, zira ağaçlarımı da zehirliyordu
Akli melekelerini yitirmiş olsa yazık bilmiyor hasta derim ama sağlıklı biriydi Kakaotöbe töbe o her kimse yeminlen tam sopalıkmışş.. kafayımı yemiş delimiymişş teee ne sinirlendim şimdi
çok büyük bir sabırdan geçmişsino an o kişiyi bilseydin bilemiyorum yani...?? şu sürdüğü bahaneler bak( haspinallahu nimel vekil..)Akli melekelerini yitirmiş olsa yazık bilmiyor hasta derim ama sağlıklı biriydi Kakaobile isteye yapıyordu, ağaçlar güneşi kesiyormuş, kediler miyavlıyormuş, sokak köpeği çok iriymiş
Insan gırtlağı yırtılana kadar bağırır ya, öyle bağırdım sokak ortasında, o Köpeğin, kedilerin halini gördükçe bağıra bağıra ağladım, görsen dayanamazdınbir amcamız vardı Allah rahmet eylesin, biliyorum kimin yaptığını ama sana söyleyemem dedi, delirip dalacağımı bildiği için bebeklerimi öldürdü cani
Neyse aklıma geldikçe sinirim zıplıyor, o dönem benim için kabustu
Aynen öyle, gerçekten büyük bir sınanma yaşadım o dönem, daha neler yaptı da mevzuya alakalı değil pas geçiyorum, ama Allah büyüktür ben hep Allah'a sığındım Kakao, içimi O bilir yalnızca.çok büyük bir sabırdan geçmişsino an o kişiyi bilseydin bilemiyorum yani...?? şu sürdüğü bahaneler bak( haspinallahu nimel vekil..)
sorar muhakkak sorar yazıkki o gafile MEVLA tarafından nasıl hesap sorulacağını bilmiyor.. ne kadr üzüldüğünü satırlarından anladım.Aynen öyle, gerçekten büyük bir sınanma yaşadım o dönem, daha neler yaptı da mevzuya alakalı değil pas geçiyorum, ama Allah büyüktür ben hep Allah'a sığındım Kakao, içimi O bilir yalnızca.
Ben başardım çok şükür, başardım Hamd olsun ama bebeklerimi unutmadım, şimdi bile aklıma geldilerde burnumun direği sızladıo masumların hakkını Rabbim sorar, o ağaçlarında.