'Beykoz'da köpek ve kedileri zehirli etle öldürüyorlar!'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/beykozda-kopek-ve-kedileri-zehirli-etle-olduruyorlar,304459
'Beykoz'da köpek ve kedileri zehirli etle öldürüyorlar!'

Vatandaşların şikâyeti üzerine harekete geçen Beykoz Belediyesi, olayla ilgili inceleme başlattı

İstanbul Beykoz Belediyesi’ne bağlı İstanbul Hisar Evleri Sitesi'nde iki köpek ve bir kedi, site yakınındaki sokakta ise üç köpek zehirli etlerle öldürülmüş halde bulundu.

Olay üzerine harekete geçen site yönetimi, Beykoz Belediyesi'ne şikâyette bulunarak, inceleme başlatılmasını talep etti. Olay yerine gelen belediye ekipleri site içi ve etrafındaki zehirli etleri bularak imha etti.

Site yönetimi ve belediye yetkilileri, etrafta bulunan kameraların kayıtlarını inceleyerek olayın fail veya faillerini tespit etmek üzere harekete geçti.

Site yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Son düzenleme:
Bdv dün konu vardı bununla ilgili

Arkadasında köpeklerini zehirlemişler

Onlar erken farkettıkleri için kurtarmıslar

Nasıl vıcdan Allahım

Benim kedilerim ve çok Sevdiğim sokak köpeğinin faili bulunamadı, umarım bunlarınki bulunur, zehirleyen kim veya kimlerse
O zehirleyenler var ya, sizin yatacak yeriniz yok yatacak yeriniz, Zehirlenen hayvan nasıl kıvranıyor biliyor musunuz ama siz bilsenizde fark etmez değil mi benim minicik bebeklerimin kanına girdiniz, ellerimde öldü hepsi siz katilsiniz, dua edinde yolunuz asla benimle kesişmesin

Benim baktığım hayvanlardan zehirlenen olmadı ama teyzemin köpeğini zehirli iğneyle öldürmüştü belediye ekipleri yıllar önce Hayvan dakikalarca can çekişmiş veterinerde, çok acıydı. Böyle vicdansızlık olamaz ya kedi köpek zehirlemek nedir? Kediden köpekten bu denli nefret etmek nedir?

kim zehirliyorki bunları belediyemi...
Yok Belediye değil, o mahallede yaşayan kişiler yapıyor bunu, maalesef aynı şey Başıma geldi yıllar önce, bahçemde sahiplendiğim minik kedilerim vardı, birde sokakta sevip okşadığım heybetli ama hiç zararı olmayan bir köpeğim, bir sabah kalktım hepsi zehirlenmiş, köpecik ve 3-4 yavru hemen ölmüş, 2 tanesiyse kıvranıyordu, birini kurtardım diğeri de acı Çekerek öldü, o hallerini görünce gelde delirme, sokak ortasında bağırdım yapan ortaya çıksın diye ama çıkmadı, içten içe kimin yaptığını biliyordum ama neyse
O hayvanların çektiği acı, benim döktüğüm gözyaşlarının bedeli ödendi mi, o kişiyse ödendi, zira ağaçlarımı da zehirliyordu

töbe töbe o her kimse yeminlen tam sopalıkmışş.. kafayımı yemiş delimiymişş teee ne sinirlendim şimdi

töbe töbe o her kimse yeminlen tam sopalıkmışş.. kafayımı yemiş delimiymişş teee ne sinirlendim şimdi
Akli melekelerini yitirmiş olsa yazık bilmiyor hasta derim ama sağlıklı biriydi Kakao bile isteye yapıyordu, ağaçlar güneşi kesiyormuş, kediler miyavlıyormuş, sokak köpeği çok iriymiş
Insan gırtlağı yırtılana kadar bağırır ya, öyle bağırdım sokak ortasında, o Köpeğin, kedilerin halini gördükçe bağıra bağıra ağladım, görsen dayanamazdın bir amcamız vardı Allah rahmet eylesin, biliyorum kimin yaptığını ama sana söyleyemem dedi, delirip dalacağımı bildiği için bebeklerimi öldürdü cani
Neyse aklıma geldikçe sinirim zıplıyor, o dönem benim için kabustu

çok büyük bir sabırdan geçmişsino an o kişiyi bilseydin bilemiyorum yani...?? şu sürdüğü bahaneler bak( haspinallahu nimel vekil..)

çok büyük bir sabırdan geçmişsino an o kişiyi bilseydin bilemiyorum yani...?? şu sürdüğü bahaneler bak( haspinallahu nimel vekil..)
Aynen öyle, gerçekten büyük bir sınanma yaşadım o dönem, daha neler yaptı da mevzuya alakalı değil pas geçiyorum, ama Allah büyüktür ben hep Allah'a sığındım Kakao, içimi O bilir yalnızca.
Ben başardım çok şükür, başardım Hamd olsun ama bebeklerimi unutmadım, şimdi bile aklıma geldilerde burnumun direği sızladı o masumların hakkını Rabbim sorar, o ağaçlarında.

sorar muhakkak sorar yazıkki o gafile MEVLA tarafından nasıl hesap sorulacağını bilmiyor.. ne kadr üzüldüğünü satırlarından anladım.

Ne zararı var hayvanciklarin nasil vicdan var bunu yapanlarda anlamiyorum yazik günah bunun vebalini nasil ödeyecekler acaba Allah size bunun hesabini sorar ahirette nasilsa vicdan yoksunlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…