• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beykoz'da domuz paniği

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Beykoz-da-domuz-panigi.htm?ArticleID=312505

Beykoz'da domuz paniği
İstanbul Beykoz'da denizden karaya domuz çıktı. Sokaklarda koşan yaban domuzu korkuya yol açtı

fft2mm7392758.jpg

Denizden çıktığı sanılan domuz, Beykoz’da korku dolu anlar yaşattı.

Yabani domuz bir anda kalabalığın içine girince vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Vatandaşlar, etrafa kaçışarak kendilerini domuzdan korumak istedi.

Bu sırada domuz bir vatandaşı kovalamaya başladı.

Domuzun yaşattığı o korku dolu anlar ise amatör kamera tarafından kaydedildi.

İHA

Ben seyrettim TV'de birşey yok, hayvancık denizde epey yüzmüş yorgun, bitkin, aç ve korkmuş, sağa sola kaçışmak yerine biraz yemek verselerdi, kovalamıyordu bile, kaçmaya çalışıyordu fukaram:(

Ben seyrettim TV'de birşey yok, hayvancık denizde epey yüzmüş yorgun, bitkin, aç ve korkmuş, sağa sola kaçışmak yerine biraz yemek verselerdi, kovalamıyordu bile, kaçmaya çalışıyordu fukaram:KK43:
Ama benimde karşıma birden bir domuz çıksa korkar kaçarım yani.:KK17:halbuki küçükken tarlada o kadarda domuz nöbeti tuttum:KK48:

Ama benimde karşıma birden bir domuz çıksa korkar kaçarım yani.:KK17:halbuki küçükken tarlada o kadarda domuz nöbeti tuttum:KK48:
Ilk etapta korkulması doğal fakat bu zavallı domuzcukta işi abartmışlar, hayvan yüzerek Beykoz Meydanı'ndaki kayıkçı iskelelerinin ordan karaya çıkıyor, zaten afallamış millette bir üstüne gidip bir kaçışınca o da paniklemiş, yazık ya doğal ortamları yok oldu büyükşehirlerde:(

üstüme doğru koşsa bende korkardım ne yalan söyleyeyim koskoca domuz bu

Back