• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beykentttt

river21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
141
194
18
yeni evlenmiş yada evlencek gelinlerrr varmı beykent tarafında oturcak olan?

Neresindesiniz?Nerden gelin gittiniz oraya:)
buykcekmeceden beylikduzune geldim marmaraparki bilirsiniz oraya cok yakiniz . ben beykentteki evleri daha cok seviyorum ama metrobuse yuruyerek pek mumkun degil .metrobusu de cok kullandigimiz icin bu tarafta ev tutmustuk

buykcekmeceden beylikduzune geldim marmaraparki bilirsiniz oraya cok yakiniz . ben beykentteki evleri daha cok seviyorum ama metrobuse yuruyerek pek mumkun degil .metrobusu de cok kullandigimiz icin bu tarafta ev tutmustuk
Biliyorum:) bende oralarda isterdim ama nişanlımın evi varmış.Hemde taaa beykent sahil tarafında.Zeytınburnundan gidicem oraya.

Biliyorum:) bende oralarda isterdim ama nişanlımın evi varmış.Hemde taaa beykent sahil tarafında.Zeytınburnundan gidicem oraya.
oo evi varsa guzel biz kiraya ciktik . zeytinburnundan daha sakin bi yer . nezih cok oralar alisirsin hemen . araba sart ama

Batı panorama organizasyon evi gönül davet falan var ama acaba fiyatları nasıl
bati panoramanin manzarasi falan cok iyi ama hizmetini bilmiyorum . gonul daveti duymadim . kina gecemi esa royalde yapmistim herkes hayran kaldi dugunumu de mirapalasda yaptim hizmet cok iyiydi bence arastirin orayi. beylikduzunde tink davet var orasi da cok guzel

Sahil tarafı ise beylent değil gürpınar oluyor. Orasıd yeni yeni gelişiyor araç yoksa biraz sıkıntı olabilir ama genel anlamda güzeldir

Back