Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben beylikduzunde oturuyorum 10 aylik evliyim ama beykent de cok guzeldiryeni evlenmiş yada evlencek gelinlerrr varmı beykent tarafında oturcak olan?
Neresindesiniz?Nerden gelin gittiniz oraya:)ben beylikduzunde oturuyorum 10 aylik evliyim ama beykent de cok guzeldir
buykcekmeceden beylikduzune geldim marmaraparki bilirsiniz oraya cok yakiniz . ben beykentteki evleri daha cok seviyorum ama metrobuse yuruyerek pek mumkun degil .metrobusu de cok kullandigimiz icin bu tarafta ev tutmustukNeresindesiniz?Nerden gelin gittiniz oraya:)
Biliyorum:) bende oralarda isterdim ama nişanlımın evi varmış.Hemde taaa beykent sahil tarafında.Zeytınburnundan gidicem oraya.buykcekmeceden beylikduzune geldim marmaraparki bilirsiniz oraya cok yakiniz . ben beykentteki evleri daha cok seviyorum ama metrobuse yuruyerek pek mumkun degil .metrobusu de cok kullandigimiz icin bu tarafta ev tutmustuk
oo evi varsa guzel biz kiraya ciktik . zeytinburnundan daha sakin bi yer . nezih cok oralar alisirsin hemen . araba sart amaBiliyorum:) bende oralarda isterdim ama nişanlımın evi varmış.Hemde taaa beykent sahil tarafında.Zeytınburnundan gidicem oraya.
Cok sakın.Nasıl alışcam bilmiyorum:)oo evi varsa guzel biz kiraya ciktik . zeytinburnundan daha sakin bi yer . nezih cok oralar alisirsin hemen . araba sart ama
aslinda cok guzel yerler var ama uygun fiyatli degil .kızlaar beylikdüzü buyukcekmece avcılar uygun fıyatlı bilginiz 100 150 kısılık nısan yapabılıcegım bır yer varmı yemeklı?
Batı panorama organizasyon evi gönül davet falan var ama acaba fiyatları nasılaslinda cok guzel yerler var ama uygun fiyatli degil .
bati panoramanin manzarasi falan cok iyi ama hizmetini bilmiyorum . gonul daveti duymadim . kina gecemi esa royalde yapmistim herkes hayran kaldi dugunumu de mirapalasda yaptim hizmet cok iyiydi bence arastirin orayi. beylikduzunde tink davet var orasi da cok guzelBatı panorama organizasyon evi gönül davet falan var ama acaba fiyatları nasıl
Teşekkür ederiim hemen bakıyorum :)bati panoramanin manzarasi falan cok iyi ama hizmetini bilmiyorum . gonul daveti duymadim . kina gecemi esa royalde yapmistim herkes hayran kaldi dugunumu de mirapalasda yaptim hizmet cok iyiydi bence arastirin orayi. beylikduzunde tink davet var orasi da cok guzel